Man inleder äntligen ledigheten…

Inga kommentarer

Man inleder äntligen ledigheten

Man inleder äntligen ledigheten, och enligt mig på ett väldigt bra sätt. Efter att man stämplat ut från jobbet styrde man direkt till en pizzeria, och sen direkt hem.

Tyvärr försvann pizzan ovanligt fort, men den var ändå både god och välförtjänt. Utan tvekan ett väldigt bra sätt att avsluta en kort arbetsvecka på.

Tack vare veckans cyklande så kommer den inte hinna sätta sig på något besvärande ställe. Eller, det är i alla fall vad jag hoppas innerligt på.

Om inte annat kommer man förhoppningsvis att kunna cykla en hel del under dessa lediga dagar. Utöver allt annat arbete som man har att göra. Vädret ser dock dessvärre inte ut att bli speciellt bra, men ingen har väl dött av att cykla i lite regn?

Eller ja, allt kan hända. Men man får fokusera på vilka möjligheter man har, livet tar ändå sin egen väg och allt man kan göra är att njuta efter bästa förmåga under resans gång.

Det är precis vad jag tänker göra!

Fyra dagars ledighet väntar!

En av alla fördelar med våren är alla helgdagar och extra ledighet, men nu har man nått fram till den sista långledigheten innan semestern. Midsommar kommer dessvärre inte att göra någon större skillnad på arbetsveckans längd. Efter semestern infaller inte nästa långledighet förrän till julen.

Det må vara en deprimerande tanke, men man kan naturligtvis ta extra ledigt när det behövs; något jag garanterat kommer att göra mer än en gång.

Oavsett: Under dessa dagar har man i vanlig ordning massor med jobb att utföra, så man lär inte vara sysslolös. Vädret kan tänkas bli något av ett hinder, men man får passa på när tillfälle ges.

Samtidigt får man inte glömma att också ge sig själv möjlighet att vila upp ordentligt på alla sätt.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 06 05 || 22:06

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: