Rapport från en tisdagscyklist…

1 kommentar

Rapport från en tisdagscyklist

Trots att jag lovade att det inte skulle bli någon rapport från en tisdagscyklist – här är en. Det var förvisso med viss tveksamhet man förberedde sig för ännu en cykeltur i morse, men så blev det.

Återigen kändes allt bra, men under eftermiddagen började jag ifrågasätta mitt val. Då var det dock alldeles för sent att komma på andra tankar.

När man väl kommit hem något snabbare än igår, så gjorde man ett snabbt ombyte och körde in till stan. Man kan tycka att det var meningslöst att ta cykeln överhuvudtaget, men i morgon är dagen före nationaldagen.

Av den anledningen kan man tänka sig att det kommer att vara väldigt mycket folk på alla affärer. Något jag inte har för avsikt att uppleva på något sätt.

Så jag fick helt enkelt handla idag.

I skrivande stund kan ni alla pusta ut – det kommer ingen rapport från en onsdagscyklist i morgon. Jag tänker unna min kropp en ack så välförtjänt vila efter dessa dagars cyklande. Först på torsdag kommer man förhoppningsvis att hoppa upp på sadeln igen. Allt för att få röra på sig tillräckligt mycket. Såvida jag inte får en märkligt energipåslag och väljer att trotsa regn tidigt på morgonen.

Något som i skrivande stund känns högst osannolikt.

Under kommande långledighet (torsdag-söndag) så får man även fokusera på vila, men också på arbete här hemma. Beroende på hur mycket vädret tillåter utomhusarbete, vill säga.

Träningen går framåt…

… men det är fortfarande på tok för tidigt och komma med ett påstående om att trenden vänt. Personligen hoppas man på just detta, och man önskar att nästa vecka bjuder på flera härliga cykelturer till jobbet.

För stunden är dock vädret ganska osäkert, och prognoserna ändras hela tiden. Man önskar dock att allt blir mer stabilt och förutsägbart under kommande dagar.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 06 04 || 20:22

1 svar to 'Rapport från en tisdagscyklist…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Det låter onekligen skönt att kunna cykla till jobbet, jag kan satsa på det efter att Harry har flyttat hem till husse igen i mitten på Juli.
    Det har hänt ett antal gånger att jag ångrat mitt val att ta
    en längre cykeltur.

    Marianne

    2024 06 05 || 11:46

Lämna en kommentar: