Jag behöver en fredag…

2 kommentarer

Jag behöver en fredag

Jag behöver en fredag nu, och tacksamt nog infaller just en sådan i morgon! Idag kände jag mig som ett iPhonebatteri på jobbet: 100% ena stunden, och 2% en stund senare.

Att känna just så är onekligen en udda upplevelse, men det händer ibland.

Lyckligtvis är man hemma och har tillåtit sig själv att pusta ut för en stund. Utanför blåser både hårda och kalla vindar, och för stunden känner man sig extra tacksam över att det finns en sprakande kamin i huset.

Samtidigt infinner sig en behaglig lättnad över att det är fredag i morgon. Jag kan garantera samtliga att det i morgon kommer att ätas pizza så det står det härliga till!

Det är svårt att inaktivera eller ta bort sitt instagramkonto:

Jag försökte under lång tid att få ordning på det, men alla alternativ man föreslogs ledde ingenstans. Till slut fick jag en länk från en vän, och då lyckades man hitta rätt.

Vågar man gissa varför det är så extremt svårt att radera eller inaktivera ett instagramkonto? Kanske kan det vara för att företaget bakom vill att man ska vara aktiv i möjligaste mån.

Som genom ett ödets nyck så råkade man i samband med detta återaktivera kontot, och det går inte att inaktivera det igen förrän om en vecka. I stället valde jag att radera mitt konto.

Har du också svårt att hitta rätt i den labyrint som Instagram skapat för sina användare rörande detta? Här har du två länkar som kan hjälpa dig hitta rätt:

Ta bort instagramkonto: https://www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent/

Inaktivera instagramkonto: https://www.instagram.com/accounts/remove/request/temporary/

Jag överväger dessutom att även inaktivera Facebook. Helt ärligt blir jag bara mer och mer trött på detta. Det går trots allt ändå att hålla kontakten med människor man vill. Messenger är ett alternativ (även om det inte är det bästa), eller så får man återgå till SMS, samtal eller varför inte brevskrivande i all enkelhet.

 

Skrivet av Henrik Olsson

2024 02 01 || 20:17

2 svar to 'Jag behöver en fredag…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Oj är det så svårt att få bort instagram! Facebook är jag med lite inne på att ta bort, känns inte so roande längre! 🙂

  louise

  2024 02 01 || 20:41

 2. Vad fint och trivsamt det ser ut med veden i lådorna.
  Jag har inte förstått det där med Instagram, många av mina vänner använder det istället för fb, men de flesta har båda och inläggen kommer på två ställen. Det går ju att ändra och inställningen och det försöker jag komma ihåg att göra de få gånger jag lägger ut något på Instagram.
  JA funderade faktiskt häromdagen på att ta bort båda, men har inte funderat klart än.
  Njut nu av din Fredag!

  Marianne

  2024 02 02 || 15:27

Lämna en kommentar: