Man blöder för andra…

2 kommentarer

Man blöder för andra

Man blöder för andra, om än inte alls så ofta nu som förr. En besvärande insikt man fick idag var att man inte lämnat blod på 2½ år. Varför det blivit så har jag ingen aning om.

Förhoppningsvis blir det mer regelbundet i framtiden.

Allt jag behöver göra är att hitta en bra rutin för detta. Man får försöka planera in det med val av transportmedel och väderlek. Nu dröjer det dock tre månader innan jag får lämna blod igen.

Därmed har jag gott om tid på mig att planera inför nästa tillfälle. Blodgivning är ju viktigt av flera olika anledningar, och det är ett bra sätt att hjälpa till.

Det var bra att köra bil idag.

När man väl avslutade arbetsdagen så hade det börjat regna, vilket gjorde att det var ett klokt val att välja bilen idag. Jag hade utan problem kunnat cykla hem i regnet, men att cykla inom stan för att lämna blod var inte aktuellt. Av ganska uppenbara skäl.

Dessutom var det nog klokt att låta kroppen få tillfälle att återhämta sig. Trots att man är en van cyklist så behöver man tid för återhämtning efter ett längre uppehåll.

I morgon ska vädret vara bättre, så målet är att cykla till jobbet. Inför detta håller man naturligtvis tummarna extra hårt. Det är verkligen hög tid att ta tag i träningen om man ska nå vissa mål innan maj månad!

I detta är cyklingen ett fantastiskt ändamål. Insikten om att denna aktivitet kommer att bli något haltande finns dock, men man slutar aldrig att hoppas på bättre väder. Tills det sker får man helt enkelt ta varje tillfälle i akt. Förhoppningsvis blir det många tillfällen innan våren anländer!

Men, nu är det dags att krypa till kojs, så jag önskar er alla en riktigt god natt!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram

Skrivet av Henrik Olsson

2024 01 30 || 21:29

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Man blöder för andra…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Kan du inte be om att bli kallad? Det brukar ju vara det där att boka tid som man skjuter upp till “i morgon”.
  Förr lämnade jag plasma och blod, en det var då, nu är jag nog för gammal.

  Marianne

  2024 01 31 || 13:12

 2. Så bra att du ger! 🙂

  Pauline

  2024 02 06 || 13:37

Lämna en kommentar: