Idag cyklade man äntligen!

2 kommentarer

Idag cyklade man äntligen

Idag cyklade man äntligen in till stan igen! Solen sken och varje tramptag kändes underbart. Av den anledningen kommer man att låta kroppen få uppleva detta även i morgon.

Under flera dagar framåt är det utlovat solsken, och man hoppas naturligtvis att det även blir en cykeltur till jobbet i nästa vecka. Eller två. Eller varför inte tre?

Man får se hur allt blir i slutändan, då vädret har en tendens att ändra sig. Dagens cykeltur blev i alla fall knappt 42 km på under två timmar, och det resultatet är man naturligtvis väldigt nöjd med..

En tråkig sak hände dock under resan: Jag tappade en av mina hörlurar. Inte vilken som helst, utan den som tidigare blivit överkörd av en bil. Tapper som den varit under denna tid, så blev dagens olycka hörluren övermäktig.

Och den gick i två bitar.

Förlusten är klart kännbar, men samtidigt har jag en som fortfarande funkar. Jag borde kanske köpa nya lurar någon gång i framtiden, men inte just nu.

Jag får helt enkelt finna mig i att bara höra musik i mitt högra öra. Det är kanske inte helt fördelaktigt, då det ibland kan vara skönt att stänga ute allt annat ljud, men tills vidare får man anpassa sig efter rådande omständigheter.

Planer för morgondagen:

Ja, det blir som sagt en cykeltur in till stan på förmiddagen, och efter det får man nog ägna sig åt diverse husliga arbeten. Bland annat behöver jag dammsuga huset och klippa gräsmattan.

Det är kanske inte något man önskar att få göra, utan det är snarare ett nödvändigt ont. Samtidigt får man vara tacksam över att man har ett hem att dammsuga, och en gräsmatta att klippa!

Bland alla “måsten” får man inte glömma att vara tacksam för det man har, och den möjlighet man får genom allt detta.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 05 11 || 19:56

2 svar to 'Idag cyklade man äntligen!'

Subscribe to comments with RSS

 1. Skönt med cykeltur!

  Annie

  2024 05 12 || 11:05

 2. Aj då, synd på hörluren!
  Äntligen får vi lite sommarvärme, prognosen säger sol hela nästa vecka, men tänker som du, det är inte alltid prognosen stämmer.
  Ha en fin söndagskväll.

  Marianne

  2024 05 12 || 18:27

Lämna en kommentar: