Dags för nya rutiner…

2 kommentarer

Dags för nya rutiner

Dags för nya rutiner, och det innebär att man får vakna på en helt annan tid. I morgon är första dagen på det nya jobbet, och man är extra taggad inför just detta.

Men det är också lite pirrigt.

Min största oro vore ju att man råkar försova sig, och det vore ingen bra inledning på anställningen. Lyckligtvis kan man under årens lopp räkna antalet gånger man försovit sig på ena handens fingrar.

Målet är nu att bli morgonmänniska i ordets rätta bemärkelse, och därmed är det nästan helt slut med kvällspromenader för hundarna. I stället blir det morgonpromenader – som på den gamla goda tiden!

Något jag verkligen ser fram emot.

September månad blir ju lite kluven då jag har 6 pass kvar som ordningsvakt, men kroppen kommer ändå att kunna ställa om till mina nya tider. Sakta men säkert.

I kväll blir det nog en tidig kväll. Man har varit flitig. Träningen är utförd, huset städat, gräsmattan är klippt, och disken är… ja diskad.

Allt som återstår just nu är att rasta vovvarna, och läsa lite innan man kryper till kojs!

En liten olycka…

Under dagens cykeltur in till stan råkade jag ut för något som inte var helt oväntat. En av de nya lurarna hoppade ut ur örat och studsade ut på vägen. Olyckligtvis i samband med att det kom bilar, så jag kunde bara se på och hoppas på det bästa. Tyvärr blev den överkörd av åtminstone en bil…

Den funkar dock fortfarande, men den passar inte riktigt laddaren längre. Som jag ser det så har jag två val. Antingen så behåller jag dessa så länge det går, eller så köper jag ett par nya av samma modell. Och behåller den gamla icke överkörda som reserv..?

Det är lite sura pengar, men tyvärr händer det ibland små olyckor.

Vad skulle du gjort? Bortsett från att inte tappa dessa på en tungt trafikerad väg…

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig söndagskväll, och en härlig start på den nya veckan!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 09 03 || 19:34

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Dags för nya rutiner…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Så tråkigt med lurarna och typiskt att det skulle komma bilar just då så du inte hann att rädda den som for ut. Jag tycker att du ska unna dig ett par nya eftersom du använder dem så flitigt! Jag håller tummarna för att du får en riktigt bra start på det nya jobbet! Kram 🤗🌺

    Heléna

    2023 09 03 || 23:09

  2. Jösses! Jag går då inte upp innan klockan är 7.00 om jag skall klara hela dagen!

    Rebecca

    2023 09 06 || 15:27

Lämna en kommentar: