Första dagen på jobbet…

5 kommentarer

Första dagen på jobbet

Första dagen på jobbet gick uppenbarligen bra då jag får fortsätta jobba i morgon igen! Jag kommer inte att dela med mig av några bilder, men jag har med mig en bra känsla..

Den får duga tills vidare!

För stunden känner man sig ganska trött och sliten, men det beror mest på att man sovit lite i natt. Trots detta så klev jag upp direkt när klockan ringde vid 04.00. Då var det hög tid att göra något man inte gjort på många år: bjuda vovvarna på en morgonpromenad.

Vanligtvis äger den rum på eftermiddagen före jobbet, eller på natten efter jobbet. Men nu kunde äntligen få uppleva en riktigt morgonpromenad igen.

På väg hem från jobbet så stannade jag till vid ICA för att handla lite bröd och pålägg. Normalt sett äter jag väldigt sällan mackor, men jag tror att det kan vara bra i detta fall.

I morse åt jag frukost, men det var kring 05.00. Frukostrasten på jobbet är 4 timmar senare, så det är klart att man hinner bli hungrig igen.

Men rutinerna kring mat är ett mindre besvär. Det är ju något man hunnit “avvänja” sig från under de senaste åren, men gamla vanor kan återigen bli nya vanor.

Förnyelse är trots allt väldigt viktigt!

Personligen genomgår man just nu en förnyelse på många olika plan i livet, och det är en underbar upplevelse!

I morgon blir en lång dag!

Ja, i morgon får man bekänna färg ett par gånger. Utöver att man jobbar mellan 07.00-16.00, så jobbar man även mellan 22.00-02.30. Lyckligtvis är man ledig på onsdagen, men man måste hinna vända dygnet tills på torsdag.

Sen är man ledig fredag – söndag, vilket innebär att man är ledig en lördag för första gången sen juni 2021! Det är unikt, och kommande helg kommer att bestå av en liten resa mot ett spännande mål!

Mer än så tänker jag inte förtälja, men hoppas på att kunna avslöja mer i framtiden!

Angående gårdagens inlägg kring oturen med mina hörlurar: Jag har bestämt mig för att köpa nya, men får vänta tills i oktober när jag får en lön man kan slösa med.

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 09 04 || 18:15

Publicerat i Baronen - In Real Life

5 svar to 'Första dagen på jobbet…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Jag måste säga att jag är sjukt imponerad att du jobbat varenda lördag i över 2 år.

  Min känsla säger mig dock att du inte kommer släppa yrket som ”låtsaspolis” helt. Såvida inte dina planera kravställer att du måste lägga det på hyllan till sist…
  När man kommer in i sin vardag så får man lite blodad tand för det där sociala man har på nätterna imellanåt. Jag tror du kommer känna det med.

  Om inte annat så ses vi på fotbollen nästan år om inget annat händer. Då har vi FFF i superettan. 😉

  Björn V

  2023 09 04 || 19:10

 2. Låter nästan som Biltema Logistics 😁

  Klara

  2023 09 04 || 19:15

 3. Det blir nya rutiner för dig!
  Kram!

  skåningen

  2023 09 04 || 22:26

 4. Jag skulle nog vilja påstå att det också var en nattlig promenad 🙂

  Marianne

  2023 09 05 || 11:51

 5. skönt att du har en bra känsla 🙂

  Pauline

  2023 09 07 || 21:27

Lämna en kommentar: