Efter en intensiv dag…

2 kommentarer

Efter en intensiv dag

Efter en intensiv dag så kan man nu koppla av! Typ. Igår jobbade man först på sitt nya jobb, och senare under kvällen jobbade man som ordningsvakt på Strandbaden.

Man åkte först hemifrån vid 06.30, och var hemma igen kring 16.30.

Då fick man utföra lite nytta här hemma, innan det var dags att åka iväg kring 21.00. Strax innan 03.00 i natt var man hemma igen, och då var man minst sagt väldigt trött.

Inte helt oväntat kanske, men ändå.

Lyckligtvis vaknade man upp före 10.00, och kunde inleda dagen efter bästa förmåga. Insikten om att man kommer att kunna somna gott i kväll skänker verkligen tröst.

Idag är det dags att klippa gräsmattan igen, i hopp om att rätta till mitt tidigare slarv . Gräset var för blött i förmiddags, men sen ett par timmar skiner solen så där härligt.

Som vanligt så håller sig Wilja precis intill sin husse…

Saker och ting kan äntligen torka snabbt och fint.
Exempelvis sängkläder som hänger på tork efter en tur i tvättmaskinen.

För stunden är man väldigt trött i kroppen efter en intensiv dag, så man lär gå och lägga sig tidigt.

Cykeltur eller inte?

Under de tre senaste dagarna har man inte cyklat alls, och det är naturligtvis något besvärande – om än fullt förståeligt.

I morgon funderar jag dock på att cykla till jobbet. Jag har lyckats ockupera ett skåp, och har för avsikt att använda det för mina egna själviska syften.

Jag är något kluven inför morgondagen, men tänker samtidigt att en cykeltur bara gynnar miljön, hälsan och ekonomin – så varför inte?

Det vore onekligen bra, med tanke på att jag råkade få med mig en kebabpizza hem. Jag vet inte hur det blev så, men nu sitter man i alla fall här. Mätt och svälld.

Om jag cyklar i morgon så lär jag nog förbränna det mesta av denna pizza. Det vill säga; om jag inte redan gjort det när jag klippt gräset. En aktivitet som oftast slutar på ca 7000 steg/gång.

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 09 06 || 19:55

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Efter en intensiv dag…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Härligt att få ihop så många steg under gräsklippningen – riktig vardagsmotion det! Helt rätt att du unnade dig en rejäl pizza efter att du jobbade dubbelt! Det är ju ett smidigt sätt att få sin motion att cykla, men det beror ju på vädret hur motiverad man känner sig till det. Fina Wilja som följer dig vart du går! Hoppas du får en fin torsdag! Kram 🤗🌺

    Heléna

    2023 09 07 || 11:03

  2. Ja, nu verkar värmen vara tillbaka, det känns glädjande att titta på närmsta framtidens prognos.

    Marianne

    2023 09 07 || 11:15

Lämna en kommentar: