Ikväll inleder jag min ledighet…

Inga kommentarer

Ikväll inleder jag mig ledighet

Ikväll inleder jag min ledighet trots att det bara är torsdag. Ett bra sätt att göra det på är bland annat att sladda gårdsplanen, men också städa huset.

Tidigt i morgon ringer väckarklockan, och jag ska göra mig redo för en liten resa.

Det är nämligen så att jag ska besöka Upplands Väsby under helgen som kommer. Ovanligt kan tyckas, och du har inte fel. Det är verkligen ovanligt att jag reser någonstans överhuvudtaget.

Dock känner jag mig manad att genomföra denna resa, och därför har jag gjort något ytterst märkligt: Jag har tagit ledigt på lördag.

Det innebär att jag är ledig en lördag för första gången sen juni 2021. Därmed kan man utan tvekan hävda att jag har all rätt att vara ledig och bara njuta.

I januari så fick jag uppleva min första lediga fredag sen juni 2021. Det är inte det att jag gnäller över min livssituation – jag har trots allt valt den själv.

Men i allt så känner jag ändå att helgerna kanske är bäst om man är ledig. Något jag kan vara nu när jag fått ett nytt jobb som man enbart behöver gå till under helgfria vardagar.

Livet förändras ständigt, och det är något man verkligen fått uppleva de senaste veckorna.
Framtiden fortsätter således att vara väldigt spännande, och således är det ett äventyr av sällan skådat slag. Samtidigt vet jag mindre om framtiden nu än när jag var 15 år gammal. Eller typ…

Resan i morgon

Ja, resan i morgon är verkligen oväntad på ett sätt, men samtidigt är det en viktig del i allt som jag skrivit om den senaste tiden.

Under min frånvaro så kommer Godistanten att ta hand om hundarna. Således lär inte min frånvaro märkas nämnvärt.

För Wiljas del är dock detta husses första långa frånvaro, så det ska bli intressant att se hur hon reagerar.

Men nu måste jag lägga mig. Klockan ringer alldeles för tidigt…

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 09 07 || 22:44

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: