Ovanligt med en ledig fredag…

1 kommentar

Ovanligt med en ledig fredag

Det är ovanligt med en ledig fredag, i alla fall för min del. Idag kan jag dock dra nytta av just en sådan – den första lediga fredagen sen den 11 juni 2021.

Det innebär samtidigt att jag inte haft en ledig lördag sen den 12 juni 2021. Lyckligtvis kommer jag att fortsätta jobba på lördagar fortsättningsvis.

Man bör kanske tillägga att jag normalt sett är ledig mellan söndagar-torsdagar.
I alla fall vad gäller ett betalt arbete.

Idag fick man dock bege sig ut och ploga lite för att få undan den mesta snön som kommit. Ungefär när jag var färdig så började regnet falla, så inom kort är nog även denna snön borta.

Samtidigt var det bra att få bort så mycket snö som möjligt för att slippa allt kladd när det smälter.

Till min stora glädje startade ATV’n utan problem även denna gång – trots att den stått still sen mitten av december. Nu borde man kunna känna sig säker på att problemet med den blev åtgärdat tidigare.

Bilden är från mitten av december när solen behagade att skina.

Planer för kvällen:

Ja, det är ovanligt med en ledig fredag, och jag tror att det blir inomhusaktiviteter under resten av dagen.

Bland annat behöver man verkligen dammsuga här hemma, och plocka undan lite. Vad gäller renoveringen i hallen så verkar tyvärr arbetet stå helt still för stunden.

Det är framförallt nivåskillnaderna i golvet som stör mig, och jag vet inte riktigt hur jag bäst ska kunna åtgärda detta. Tacksamt nog finns det ingen tidspress på detta projekt, men det vore ju skönt att bli klar så snabbt som möjligt.

Oordningen i hallen stör en ju något.

En sak per dag:

Under januari månad ska jag varje dag ta en sak och lägga den i en låda, som sen ska skänkas. Röran i hemmet beror ju mestadels på att det finns för mycket prylar, och många prylar skapar oreda.

Med andra ord finns det inte många bevis på att man strävar efter ett mer minimalistiskt liv. Kanske är det något man borde ägna sig åt idag..?

Skrivet av Henrik Olsson

2023 01 06 || 18:53

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Ovanligt med en ledig fredag…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Ändå härligt att jobba helg med ob och sånt! 🤩

    Louise

    2023 01 06 || 19:15

Lämna en kommentar: