Ett efterlängtat samtal…

2 kommentarer

Ett efterlängtat samtal

Ett efterlängtat samtal gör en alltid lite extra glad!

Cykelmagneten ringde idag för att uppdatera mig lite kring arbetet. Det verkar som att cykeln blir klar tills på lördag, eller senast måndag.

Kostnaden steg dock något, men man är hellre ägare till en utsliten cykel än en rostig cykel. Mellan 3-3500 kronor kommer reparationen att landa på.

Det kan tyckas surt för en utomstående, men samtidigt får man räkna med antalet mil denna cykel ersatt bilen.

Knappt 1000 mil enligt mina beräkningar. Dessutom får man även räkna in alla positiva fördelar som man får ta del av att man cyklar regelbundet.

Så oavsett är det  billigt i längden. Väldigt billigt.

Frånvaron av en cykel märks tydligt här hemma, och rastlösheten börjar göra sig påmind på mer än ett sätt. Lyckligtvis börjar man redan nu se slutet på detta.

Ja, visst är det fantastiskt hur viktig en cykel kan vara..?
Ett efterlängtat samtal och man blir glad som en lärka!

Kvällspromenad med Wilja

Det gör fortfarande lite ont i foten, men lyckligtvis är det mycket bättre än tidigare. Av den anledningen tyckte jag det skulle passa bra med en liten promenad tillsammans med Wilja.

Turbo fick tyvärr inte följa idag, utan han fick i stället stanna hemma för att vakta huset – och alla goa tuggben i skafferiet.

Promenaden som sådan gick väldigt bra. Branta nedförsbackar är dock fortfarande den jobbiga biten. Det gör mer ont när man belastar foten i just den vinkeln.

Jag är i alla fall tacksam över att foten är så pass bra att man kan gå längre sträckor. Är det någon som behöver komma ut och röra på sig så är det Wilja, medan Turbo har ett betydligt lägre behov för det.

Troligtvis mest på grund av hans ålder. Det märkliga är dock att hans intresse för godis och annat gott förblir på samma nivå som tidigare…

Jag och Wilja fick i alla fall ihop drygt 6 km i kväll, och det kändes riktigt bra!

Hur det blir i morgon återstår att se, men jag hoppas på att kunna genomföra samma runda. Vädret ser dessvärre inte speciellt lovande ut, så vi får se hur det blir med just träningen.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt god natt!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 01 05 || 23:42

2 svar to 'Ett efterlängtat samtal…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Bra att tänka positivt! Cykeln har gett dig motion också!
  Ha en bra dag!
  Kram!

  skåningen

  2023 01 06 || 11:19

 2. tråkigt att de blev dyrt, men bra att laga 🙂

  Pauline

  2023 01 06 || 19:32

Lämna en kommentar: