Inte allt på en gång…

1 kommentar

Inte allt på en gång

Inte allt på en gång var ett bra sätt.

Idag var det hög tid att klippa gräsmattan igen, och jag valde ett annat system än vanligt. Allt för att få ett bättre resultat!

I stället för att klippa alla gräsmattor idag klippte jag den i hundgården två gånger. Allt för att slutresultatet skulle bli så bra som möjligt, trots alla gropar som Wilja grävt.

Snart är det dock dags att börja fylla igen dessa med kompostmull, och slänga på lite gräsfrön (om det inte är för sent). Ut mot gräsmattan kommer det snart att finnas ett staket som hindrar hundarna från att vara där ute när husse är på jobbet.

Men, trots diverse gropar så tycker jag ändå att gräsmattan återhämtat sig bra sen den 27:e juni. Förhoppningen är att den fortsätter med samma kämpaglöd under återstoden av säsongen.

I morgon har jag för avsikt att fortsätta med den stora gräsmattan, men det är tveksamt att jag kommer att klippa den två gånger. En gång får räcka med tanke på den omfattande ytan. Sen har man nog kommit i kapp med själva gräsklippandet.

För i år, i alla fall.

Skogspromenad!

Jag tog med Wilja på en liten promenad i eftermiddags, och helt plötsligt så såg man en huggorm som önskade korsa vår väg. De är ibland svåra att upptäcka då dessa påminner lite som små pinnar – vilket det ligger många av på vägen.

Denna rörde sig dock, så det var alltså ingen pinne.

Jag kunde dock inte låta bli att stanna upp och betrakta denna vackra skapelse. På behörigt avstånd. Under senare år tycker jag mig sett allt fler huggormar under mina promenader, men tacksamt nog så har mina hundar (och jag) klarat sig från att bli bitna.

Låt oss hoppas att trenden fortsätter på samma sätt!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 09 02 || 17:50

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Inte allt på en gång…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Jag är jätterädd för ormar!
    Ha en bra söndag!
    Kram!

    skåningen

    2023 09 03 || 11:37

Lämna en kommentar: