Då var ledigheten över…

1 kommentar

Då var ledigheten över

Då var ledigheten över – så när som på ett fåtal timmar. Dagen började med en cykeltur in till stan, och fortsatte med både matlagning och gräsklippning.

Så här på kvällskvisten är jag mer än nöjd med dessa dagar.

Visst, man kan alltid göra mycket mer, men det finns fler dagar att arbeta på. Jag borde ha dammsugit idag, men jag kände inte att det fanns varken ork eller motivation för detta.

Det får bli ett litet projekt för morgondagen i stället. Eller i övermorgon…

Dagens väder började något kyligt, men senare blev det väldigt varmt och behagligt ute. Än har inte allt slagit ut, men snart nog är man helt omsluten av grönska här hemma på Hundgården. Med allt vad det innebär!

Just växer allt väldigt snabbt, så man får nog damma av trimmern i veckan, och fixa till kanter och annat i hundgårdarna och härom kring. Samtidigt är det nog dags att börja fylla igen alla hål som Wilja grävt i gräsmattan, och begränsa hundarnas tillgång till den ytan ett tag. Drömmen vore helt klart att kunna återställa gräsmattan någorlunda innan säsongen är över.

Samtidigt ser allt mycket bättre ut nu när grönskan har återvänt. Det är alltid något att glädjas över.

Kvällssysslor i all enkelhet!

Klockan tickar vidare, och det återstår inte så mycket av denna dag. Därmed kan man njuta av lite läsning, och i samband med att det blir läggdags kan man slötitta lite på Netflix.

Först och främst ska dock hundarna få en liten promenad. Det blir något kort för båda idag, men jag tänker att det får vara ok. Den kommande morgonpromenaden blir längre för oss alla. Det är trots allt ett väldigt bra sätt att börja dagen på.

Med dessa enkla rader önskar vi er alla en riktigt fin kväll, och en bra start på den nya veckan.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 05 12 || 19:35

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Då var ledigheten över…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Men så fint å grönt

    Pauline

    2024 05 15 || 09:58

Lämna en kommentar: