Med rätt antal händer…

Inga kommentarer

Med rätt antal händer

Med rätt antal händer kan man utföra underverk! Det tog cirka 3 timmar att bära in all ved i förrådet, och städa upp på gårdsplanen. Detta är onekligen ett rekord på alla tänkbara sätt.

Den lättnad man känner nu är verkligen påtaglig. Allt jag behöver göra nu är att luta mig tillbaka och låta veden torka sakta men säkert.

Jag kommer att njuta av värmen från varje bit under vintern!

Men trots att det ligger en stor mängd ved på tork i denna stund, så innebär det inte att arbetet är över helt och hållet. Det finns fortfarande en del stockar från Hundgården som behöver sågas och klyvas. Det skadar ju trots allt inte att ligga steget före den kommande vintern.

Ju mer ved man lyckas samla på sig – desto bättre! Med rätt antal händer kan man klara av det mesta!

Wilja var ständigt närvarande, men hon bidrog inte direkt till arbetet, utan ville mer att någon skulle kasta hennes boll. Om och om och om och om och om igen…

Det känns som söndag!

Efter att man varit ledig i två dagar så känns det nästans om söndag idag – men det är bara fredag. Ytterligare två dagars ledighet återstår innan det är dags att återvända till jobbet.

Under dessa dagar kommer man att kunna fortsätta vara aktiv och engagerad på olika sätt som rör hemmet och dess omedelbara närhet. Bara för att ett viktigt jobb är utfört så innebär det inte att man är färdig. Långt därifrån. Projekten har hopat sig under alldeles för lång tid, och av den anledningen får man engagera sig mer än vanligt när man väl har möjlighet.

Först i morgon behöver dock undertecknad bege sig ut på en liten cykeltur som kommer att löna sig på bästa sätt när man väl kommit halvvägs.

Väl hemma från detta är det bara att fortsätta med allt som återstår. Inledningsvis får man nog rensa ogräs i hundgården, och senare sladda gårdsplanen.

Just nu växer allt med en enorm fart, så man hinner knappt med. Men det är något som händer i morgon, i kväll kan man bara njuta och ta det lugnt.

Hoppas att ni alla får en riktigt härlig helg!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 05 10 || 20:41

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: