Idag provade man på…

2 kommentarer

Idag provade man på

Idag provade man på att vara cyklist igen! Solen sken, fåglarna kvittrade – och allt kändes så där underbart! Motvinden hem var naturligtvis besvärlig, men man överlevde även detta.

Förhoppningen är att detta gjorde en både starkare och mer målmedveten. Målet att jag ska kunna cykla 1000 mil i år är sedan länge förstört, men samtidigt är varje cyklad mil en vinst.

Dagens cykeltur resulterade således i 3,078 vinster. En blygsam vinst med tanke på antalet månaders lättja som ligger bakom en… Men, låt oss inte fokusera på vad man inte gjort tidigare, utan på vad man faktiskt kan göra i framtiden.

Det är trots allt framtiden som räknas! Så vad har egentligen framtiden att erbjuda? Ja, det återstår naturligtvis att se, men återigen siktar jag på att cykla till jobbet i morgon! Det ser ut att bli fint väder i morgon, även om vinden tycks ha hittat sin styrka.

Något man upplevde tidigare idag.

Dagen som sådan har kanske inte erbjudit speciellt mycket aktivitet utöver cykelturen. Man har dock tagit sig tid att både laga mat och dammsuga här hemma. Det senare var onekligen välbehövligt, då jag lyckades samla ihop 1½ hund med dammsugaren.

I morgon är det dags att sätta klockan igen, så att man vaknar i tid. Trots att dagen varit något stillsam har det ändå varit skönt att få vila ut en extra dag mitt i veckan.

Födelsedagen närmar sig!

Nu återstår två arbetsdagar denna vecka, och sen är man ledig två dagar. Under den tiden hinner man också fylla år, vilket kanske inte är direkt önskvärt. Har ingen större lust att bli äldre, men det är inte mycket som hindrar just den utvecklingen.

Känns dock inte riktigt som att man är bara dagar i från att bli 47. För 20 år sedan ansåg jag den åldern tillhöra gamlingar, men när man själv är där så känner man sig trots allt fortfarande ungdomlig. Och förhållandevis smidig.

Man kan inte vara annat än tacksam för just detta!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 05 01 || 20:24

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Idag provade man på…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Hur kommer det sej att det är motvind åt vilket håll man än cyklar? I Länghem var det backe upp och backe ner och jag längtade hit till den platta ön, men jag blev ganska snabbt påmind om att det alltid blåser här. Så uppförsbackar eller motvind? Pest eller kolera? Säg den glädje som varar!
    Önskar dej ett fint slut på arbetsveckan!

    Marianne

    2024 05 02 || 12:29

  2. Vad härligt! Heja dig 🙂

    Pauline

    2024 05 09 || 07:25

Lämna en kommentar: