Ovanliga aktiviteter en lördag…

1 kommentar

Ovanliga aktiviteter en lördag

Ovanliga aktiviteter en lördag kan exempelvis vara go-cart! Det var länge sen sist, men som alltid är det väldigt roligt. I det medföljande sällskapet fick man dock köra försiktigare, men man bli ändå taggad till max!

Lyckligtvis hann den känslan försvinna innan det var dags att sätta sig i bilen och köra hem.

Tiden går alltid fort när man sätter sig i en gokart, men på något sätt är man alltid mer än nöjd med den tiden man får. På något sätt vill alltid barnet inom en bygga en alldeles egen gokartbana hemma på tomten. Tyvärr är det inte en möjlighet, men barnet vill lika fullt ha en egen gokartbana.

Skogsvägarna här hemma duger dock gott till min ATV! I alla fall tills nästa gång det är dags att köra gokart! Den gången kommer man förmodligen att kunna köra på lite snabbare.

Dagens utflykt kunde avslutats med Lazerdome, men dessvärre blev det aldrig så. Kanske var det lika bra, för är det i någon miljö man verkligen laddar upp så är det i just den lokalen… Några glada deltagare kunde dock njuta av lite glass efter körningen.

För att byta ämne:

Det verkar som att datorn börjar ge upp lite! Trots att man fick installera om Windows för drygt 3 månader sen, och sen dess har allt funkat fint. Tills idag då den plötsligt stängde av och startade om på grund av något fel.

Så nu måste man uppenbarligen säkerhetskopiera allt och börja leta efter en ny dator. Frågan är bara vad för typ av dator man ska välja…

Denna gamla trotjänare har kanske gjort sitt snart nog, men jag tror att den kommer att få fortsätta sin tjänstgöring i ett något enklare format. Som en renodlad “skrivmaskin” utan åtkomst till internet – som säkerhetskopieras dagligen!

Skrivandet är kanske inte så frenetiskt idag som tidigare, men det finns fortfarande kvar i viss form.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 03 16 || 18:47

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Ovanliga aktiviteter en lördag…'

Subscribe to comments with RSS

  1. vad härligt! 😀

    Pauline

    2024 03 20 || 10:46

Lämna en kommentar: