Jag hade inget val!

2 kommentarer

Jag hade inget val

Jag hade inget val!

När jag startade datorn i morse så var det samma problem med uppkopplingen, och någon lösning stod inte att finna. Av den anledningen bestämde jag mig för att installera om Windows.

Först fick man dock säkerhetskopiera allt, vilket tog sin tid. När ominstallationen påbörjades var jag vid gott mod och tänkte att allt skulle gå snabbt. Så var dock inte fallet. Strax efter 16.00 började datorn jobba med detta, och timmarna gick. Jag var inte direkt orolig för att något gått snett, men jag var inte beredd på exakt hur många timmar det skulle ta.

Drygt 5 timmar senare startade datorn igen. Det första jag bestämde mig för att göra var att ladda ner mitt antivirusprogram. Det tog sin tid, men det löste sig i alla fall. Sen var det dags att ladda ner Google Chrome och Open Office. Efter ytterligare en timme verkade allt vara klart. Nästa steg då blev att logga in på alla ställen igen, och det är tur att man har skrivit upp alla lösenord – för jag kom knappt ihåg ett enda…

Men nu är man tillbaka. Det verkar i alla fall som att datorn snabbt kopplar upp på nätet, vilket naturligtvis är en lättnad. Hela detta projekt inleddes ju just på grund av den anledningen.

Jag hoppas att problemet är åtgärdat, och att det dröjer länge och väl innan man behöver köpa en ny dator.

Långt efter läggdags!

Ja, klockan visar tydligt att man egentligen borde lagt sig för länge sedan. Detta projekt tog dessvärre lite för mycket tid, men det känns skönt att allt är färdigt.

Nu kan man med gott samvete krypa ner under täcket och sova några timmar. I morgon är planen att man ska gå upp okristligt tidigt och fortsätta göra lite nytta här hemma.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt god natt, och en trevlig andra advent.

Här hittar du oss på Facebook och Instagram

Skrivet av Henrik Olsson

2023 12 09 || 22:41

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Jag hade inget val!'

Subscribe to comments with RSS

 1. Grattis!!! Du klarade det.Jag hade inte gjort det..
  Jag önskar dig en bra söndag!
  Kram!

  skåningen

  2023 12 10 || 11:09

 2. Bra kämpat! Hoppas det fortsätter fungera som det ska nu.
  Något sådant skulle jag aldrig våga mej på, jag kan alldeles för lite om datorer eller teknik över lag.

  Marianne

  2023 12 10 || 12:48

Lämna en kommentar: