Idag tog man cykeln…

1 kommentar

Idag tog man cykeln in till stan. Det blev en liten oplanerad tur, men det var verkligen skönt att få komma ut lite. Vägarna var rena och fina, bortsett från här i skogen.

Det ser dock inte ut att bli en cykeltur i morgon, men man har inte gett upp det. Det är ett beslut som kan ändras i sista minuten efter hundarnas morgonpromenad.

Får jag sova gott är det inte omöjligt att man trampar iväg.

Om inte då: förr eller senare kommer man ändå att kunna trampa till jobbet igen, men årstiden är vad den är. För hundarnas del är detta bara positivt, då deras promenader blir längre, samt att husse är hemma mer. Men jag kan inte förneka att jag saknar ett mer regelbundet cyklande, med allt vad det innebär.

Oavsett hur mycket jag än uppskattar att umgås mer med hundarna.

Två veckor kvar till lite julledigt!

Jag är kanske ingen stor vän av julfirandet i sig, men det ska ändå bli skönt att få vara lite långledig. Med betoning på ledig! Vanligtvis har man ju jobbat alla storhelger man kunnat, men den tiden är förbi.

Jag fick en förfrågan att jobba som ordningsvakt på nyårsaftonen, men det blev ett vänligt men bestämt nej från min sida. Ju längre tiden går, desto mindre saknar jag den tid som varit.

Allt har sin tid, så även detta!

Jag kommer säkert ändå att vara upptagen på annat håll under kommande helger! Om tre veckor kan man dessutom byta ut den gamla kalendern mot en ny, och ett nytt år kan inledas. Redan nu vet jag att 2024 kommer att bli ett fantastiskt bra år!

Men mer om detta längre fram! För stunden väntar mina vovvar på en liten kvällspromenad, och därefter är det dags att göra sig i ordning för sängen.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram

Skrivet av Henrik Olsson

2023 12 10 || 19:23

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Idag tog man cykeln…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Härligt att cykla:)

    Pauline

    2023 12 11 || 18:45

Lämna en kommentar: