Helgerna går alltid fort…

1 kommentar

Helgerna går alltid fort

Helgerna går alltid fort, men det är kanske inte så konstigt! Dessa består trots allt av färre dagar än den nuvarande arbetsveckan. Annat var det förr när man jobbade två dagar och var ledig fem.

Men jag klagar inte! Jag trivs verkligen på mitt nya jobb, och känner äntligen att man kunnat börja bygga upp ett socialt liv igen.

Utöver detta har också sömnen blivit mycket bättre. Man somnar ovanligt snabbt nu för tiden, och det är något oerhört värdefullt!

Så, man kan nog konstatera att man hamnat rätt på alla tänkbara sätt och vis.

Dagen som sådan har bjudit på ett fantastiskt fint väder, men detta har tyvärr inte resulterat i några direkta utomhusaktiviteter. Varken för mig eller hundarna.

För deras del så har helgen bestått av vila, utöver visst bollkastande med Wilja. I morgon är det dock dags att gå upp tidigt och dra med hundarna ut på en tidig promenad genom en tyst och stilla skog.

Om det blir något cyklande i den kommande veckan återstår att se, men jag hoppas att man åtminstone kan klämma in ett pass om vädret tillåter.

Matlagning stod på schemat!

Ja, söndagarna är en fantastiskt bra dag att laga mat för den kommande veckan – och idag var inget undantag. Det mesta av maten för veckan är tillagad, men vissa ingredienser saknades, så man får köra inom ICA i morgon på vägen hem från jobbet.

Det finns förvisso tillräckligt med matlådor för hela veckan, men jag vill gärna ha lite variation i allt, så jag får laga lite mer mat även i morgon. Hade jag planerat lite bättre rörande inköpen så hade jag varit klar med matlagandet idag.

Men ibland blir det fel, så man får ta lärdom av detta och bli bättre på att planera matlagandet.

Vi på Hundgården önskar er alla en trevlig söndagskväll, och en härlig start på den nya veckan!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 03 17 || 19:52

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Helgerna går alltid fort…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Något som verkligen imponerar på mej, är de som gör matlådor för hela veckan på söndagar!
    Önskar en fin arbetsvecka!

    Marianne

    2024 03 19 || 06:30

Lämna en kommentar: