Wilja fyller två år…

2 kommentarer

Wilja fyller två år

Wilja fyller två år idag, och därför måste man plocka fram partyhattarna! Bilden blev inte jättebra, men när man väl satt ut märgbenen och fått på hattarna – måste man jobba snabbt!

Wilja lyckades behålla fokus på husse, medan Turbo tappade sitt intresse för husse ganska snabbt. I stället vandrade blicken allt mer mot hans märgben.

Det är så svårt och tro att Wilja fått från detta lilla knytet till en respektingivande och välväxt hund.

Wilja upptäcker livet på Hundgården

En dam med väldigt bestämda åsikter, och som har prövat husse på alla tänkbara sätt och vis. Tiden går verkligen alldeles för fort, men samtidigt var det just en stor schäfer jag ville ha.

Även om man naturligtvis älskade varje minut av valplivet! Målet var dock det vi kan se nedan!

Med varsitt märgben i munnen gick hundarna åt olika håll, och jag själv kunde fortsätta se en serie på Netflix. För både mig och hundarna blev detta ett perfekt avslut på arbetsveckan, och en välförtjänt start på en ledig helg!

Eller ledig och ledig, men man kan i alla fall lägga sig senare och (förhoppningsvis) sova längre.

Några planer för helgen!

Det finns ju främst ett återkommande och mer husligt ansvar, vilket jag har för avsikt att ta tag i med en brinnande iver redan under förmiddagen. Utöver denna uppgift är det också dags att på allvar börja kolla över hur man ska göra med hundgårdarna.

Jag kan verkligen inte bestämma mig för hur dessa ska se ut. Att det dessutom saknas en hel del sektioner gör knappast saken enklare att lösa! Samtidigt är jag ännu inte helt övertygad om att det bästa är att köpa fler sektioner…

Nästa vecka kan man dock se fram emot en långhelg med 4 dagars ledigt, och jag hoppas verkligen att jag lyckas bestämma mig för hur jag ska gå vidare tills dess!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 03 22 || 20:27

2 svar to 'Wilja fyller två år…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Grattis fina Wilja!

    Marianne

    2024 03 23 || 14:18

  2. Nämen herregud så söta med partyhattarna 😀

    Pauline

    2024 03 25 || 09:33

Lämna en kommentar: