Jag beställde nya sektioner…

1 kommentar

Jag beställde nya sektioner

Jag beställde nya sektioner till hundgården. Eller rättare sagt till hundarnas del i hallen. Tidigare var grinden 1,2 meter hög (bilden ovan), men de nya kommer att bli 1,8 meter höga.

Mestadels för att vara säker på att ingen hund kan klättra över.

1.2 meter är ju inget större problem för vissa hundar…

Grindarna kommer dock inte att vara monterade där hela tiden. Bara om Wilja löper, eller om hundar tillfälligt vistas här under några dagar.

I övrigt kommer dessa att hänga på väggen i hallen.

När väl sektionerna kommer hit måste jag “modifiera” väggsektionen något. Sektionernas mått blir totalt 2,4 meter brett, men det är bara 2,33 meter mellan ytterväggen och innerväggen.

Jag tänkte att efter lite mätande och kapande kan någon på jobbet hjälpa mig att svetsa ihop sektionen så att den passar. Om den plan jag har i huvudet funkar så kommer sektionen att sträcka sig in över fönsterbrädet och minska det besvärliga utrymmet mellan fönstret och sektionen.

I samband med detta köp sparar jag också viktiga sektioner som i stället kan användas utomhus. Detta är naturligtvis en bra början, samt en bra motivator att jobba vidare med hallen.

Mindre skit i hörnen…

Lördagen som sådan blev huslig på mer än ett sätt, så nu kan man för stunden njuta av ett rent hem. Man är dock väl medveten om att det är ytterst tillfälligt, så man får verkligen passa på att njuta!

För hundarnas del har detta blivit en vilodag av rang, men jag tror att de också behövde det. Sovmorgon med husse följt av en frukost innan de fick slappa resten av förmiddagen.

I morgon är det den stora “matlagningsdagen”, och veckans måltider ska förberedas. För att kunna göra detta behöver jag åka och handla, då jag aldrig orkade bry mig om det igår. Korkat nog.

Med lite tur så är vädret tillräckligt bra så att man kan cykla in till stan i stället. Det återstår dock att se, men det vore trevligt att få röra lite extra på sig!

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 03 23 || 20:22

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Jag beställde nya sektioner…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Tack för krya på hälsning!
    Kram!

    skåningen

    2024 03 24 || 17:52

Lämna en kommentar: