Alla ska få smaka…

Inga kommentarer

Alla ska få smaka

Alla ska få smaka när husse stökar runt i köket, och denna dag var inget undantag. Förvisso var man kanske lite väl snål, men jag tror inte att någon tänkte på det.

I skrivande stund skulle jag nog vilja påstå att man är färdig med det husliga.

Man har lagat mat, diskat, städat och till och med dammsugit bilen. Allt medan hundarna mer eller mindre varit närvarande hela tiden. Nu kan man tillåta sig själv att vara ner och njuta av de få timmar som återstår av denna helg.

Framför en ligger nu två korta arbetsveckor, och redan nu ser man fram emot den kommande helgen och allt arbete som är planerat inför detta.

Jag måste bara försöka hinna med att samla ihop allt som ska till återvinningscentralen, samt en lista över allt jag kommer att behöva från Byggmax. Först behöver man se hur mycket man behöver för att kunna bygga färdigt ena hundgården. Jag får inte heller glömma att köpa listerna till hallen så att jag kan bli färdig där någon gång.

Mindre justeringar kommer eventuellt att behöva göras, men det är ju knappast något ovanligt.

Måtte denna utdragna byggröra snart vara över! Fler projekt väntar ju runt hörnet. Det är i stunder som dessa man mer än gärna önskat lite hjälp – dels för att det går fortare, men också för att bli mer motiverad.

Det kan vara ganska tråkigt att göra saker och ting själv!

Vi avslutar kvällen på bästa sätt!

En hundpromenad med Wilja fick avsluta den mer aktiva delen av denna dag. Gamle Turbo fick dessvärre stanna hemma, men jag tror inte att han brydde sig speciellt mycket.

Nu är det dags att börja avsluta denna förvånansvärt aktiva dag, och låta batterierna ladda upp inför den kommande arbetsveckan.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll, och en härlig start på den nya veckan.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 03 24 || 19:22

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: