När lönen har kommit…

1 kommentar

När lönen har kommit in på kontot måste naturligtvis även hundarna få ut något av det. Av just den anledningen köpte jag ett nytt paket med “tennisbollar” till båda.

Av bilden att döma så är Turbo så där måttligt road av detta. Troligtvis mest på grund av att han vet om att Wilja i slutändan kommer att lägga beslag på alla bollarna…

… och sakta men säkert förstöra dessa så att husse måste köpa nya. Utöver leksakerna köpte man även mat till vovvarna så att vi gott och väl klarar oss tills nästa lön kommit in på kontot.

Det är onekligen en underbar dag när lönen har kommit in på kontot, och denna och kommande månad kommer att vara särskilt lönsam. Därmed inte sagt att man kan ta på sig spenderar byxorna, då alla extrapengar ska räcka till mycket.

Men man kan samtidigt dra en lättnadens suck över att det blivit så här. Det är märkligt hur livet kan ta en sån intensiv vändning – och att det blir bättre på alla sätt och vis.

På mitt förordnande som ordningsvakt står det att det gäller till och med den 12:e april. Alltså återstår drygt 2 veckor innan en viktig era går i graven för gott. Det hade på något sätt varit roligt att genomföra ett pass till innan det är dags att packa ihop uniformen för gott, men jag tror inte att det går att lösa med så kort varsel.

Samtidigt är det kanske ok. Jag känner mig trots allt väldigt nöjd med min insats under de år jag tjänstgjorde som förordnad vän av ordning.

Tiderna förändras onekligen till det bättre. Fler avslöjanden väntar i framtiden!

En kort vecka är efterlängtad!

Årets första månader innehåller ju flera helger som underlättar vardagen, och snart kan man se fram emot en påskhelg som består av 4 dagars ledighet.

En ledighet som också kommer att innebära en hel del arbete. Samtidigt är det något man ser fram emot på alla sätt och vis!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 03 25 || 19:09

1 svar to 'När lönen har kommit…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Fint att hundarna får fick del av lönen 😍

    Pauline

    2024 03 27 || 14:18

Lämna en kommentar: