Det blev som planerat…

2 kommentarer

Det blev som planerat

Det blev som planerat, och man tog cykeln till jobbet. I ärlighetens namn upplevde jag en överväldigande beslutsångest minuterna innan man hoppade upp på sadeln.

Tacksamt nog så lyckades jag mota bot den känslan, och började kort efteråt trampa mot jobbet.

Efter att inte ha cyklat sen den 29:e januari så kändes allt detta ändå enormt skönt. Trots det faktum att kroppen blev ordentligt trött av de drygt 57 km man totalt cyklat under dagen.

Det råder inget tvivel om att man kommer att göra om detta igen. Fast inte i morgon. Dels för att det uppenbarligen ska regna en hel del, men också för att kroppen behöver få lite extra tid så att den hinner återhämta sig. I stället för cykling kan man lägga mer tid på hundarna innan det är dags att åka till jobbet.

Någon direkt sovmorgon lär det inte bli tal om, men klockan ringer inte före 04.00 i alla fall. Den hade gärna fått ringa ännu senare, men hundarna behöver få sitt innan det är dags att åka till jobbet.

Men att gå upp o4.00 är väl inte alldeles för tidigt..? Även om det knappast är att gå upp “sent”. Att man återfått sin “normala” dygnsrytm är guld värd på mer än ett sätt! Allt detta är bra för mig!

När blir nästa cykeltur?

Ja, jag vet faktiskt inte i nuläget. Väderleksprognosen ser inte ut att vara direkt fördelaktig för min del. Att cykla 25 km i regn känns inte aktuellt överhuvudtaget.

Men vi går mot bättre tider, och med bättre tider blir det också mer cyklande! Kanske så pass mycket cyklande att man faktiskt bestämmer sig för att investera i en ny cykel. Eller borde man ge den gamla trotjänaren ännu en chans? Nya fälgar, däck och annat som behöver bytas?

Cykeln har trots allt rullat ganska långt sen sista servicen, och de delar som slits behöver nog bytas ut igen för att säkerställa en fortsatt användning?

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 03 12 || 20:06

2 svar to 'Det blev som planerat…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Härligt med cykelturen, jag längtar hem till min cykel, men det kanske inte dröjer alltför länge.
  Önskar er på hundgården en fin helg@

  Marianne

  2024 03 16 || 11:03

 2. Hejja dig som cykla!

  Pauline

  2024 03 18 || 08:01

Lämna en kommentar: