Då var helgen över…

Inga kommentarer

Då var helgen över

Då var helgen över i stort! Om ett par timmar är det dags att avsluta dagen och krypa till kojs. Helgerna går alltid fortare än man tänker sig, men man har i alla fall fått gjort lite nytta här hemma.

Förhoppningsvis är man lika flitig den kommande helgen! Det känns som att man fått mer energi bara av att dagarna är lite längre, samt att solen har visat sig.

Vi får mot ljusare tider, även om det är en bra bit kvar innan det verkligen är vår.

Om några dagar har man nått fram till mars, och kort efteråt är det maj. Den kommande helgen projekt får handla om hundgården, och försöka få färdigt den i möjligaste mån. Det finns ingen tjäle kvar i marken, så nu är det bara att börja gräva och gjuta fast stolpar. Samt få färdigt golv och lister i hallen.

Således blir det en tripp till Byggmax, och även en till återvinningscentralen med en del skräp. Trots att man känner sig lite stressad över allt som behöver göras, så är jag ändå lättad över det faktum att man känner sig motiverad att faktiskt göra något.

Nu får man bara lära sig att prioritera saker och ting rätt, och göra klart en sak i taget! Det senare har visat sig vara betydligt svårare än man kan tro.

Turbo mår bättre!

Idag har jag inte märkt av någon hälta alls hos honom, och det är naturligtvis glädjande. Han ska få följa med på kvällens promenad, men den blir något kort för hans skull.

Man vill ju inte traska iväg för långt om han helt plötsligt skulle börja halta. Samtidigt förtjänar denna äldre herre att njuta mer av sofflocket än någonsin tidigare i sitt liv. Wilja, å andra sidan, behöver ta varje steg hon orkar.

Med dessa ord önskar jag er alla en riktigt trevlig söndagskväll!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 02 25 || 18:51

Lämna en kommentar: