I morgon återvänder värmen…

Inga kommentarer

I morgon återvänder värmen

I morgon återvänder värmen i bästa tänkbara form! En ny pall med ved kommer hem hit under morgondagen, så när man kommer hem kan man återigen tända kaminen.

Det var kanske inte planerat att jag skulle köpa mer ved, men valen var ganska få.

Allt medan vi närmar oss våren så kommer behovet av ved att vara allt mindre. Därmed kommer denna pall förhoppningsvis att räcka ända tills vårvärmen anlänt!

I april kommer nästa leverans med ved, men den är inte redo att användas förrän till hösten vintern. Den mängden jag har beställt borde räcka gott och väl, om jag fyller ut platsen i förrådet med ved från tomten.

Med facit i hand ångrar jag inte att jag avstod från att köpa ved förra våren. Däremot ångrar jag att jag inte varit mer aktiv och flitig i själva sågandet och klyvandet här hemma. Detta hade onekligen besparat mig från kalla kvällar och höga elräkningar.

Men man lär så länge man lever!

Snart nog kan man i alla fall värma sig framför en sprakande brasa! Ljuvligt och efterlängtat är det verkligen!

Februari har varit den bästa månaden!

Det finns mycket att säga om månaden som så, och vissa saker måste jag tyvärr utlämna tillsvidare av olika anledningar. Men inte utan att först nämna att detta utan tvekan är det bästa som hänt på många, många år. När tiden är inne kommer jag att avslöja denna hemlighet, men tills vidare får ni vänta.

Något jag däremot kan berätta är att jag igår blev erbjuden ett jobb på det företag som jag, via ett bemanningsföretag, har jobbat på under nästan exakt 6 månader. Naturligtvis tackade man “ja” till erbjudandet, och på måndag återvänder man dit som en helt vanlig anställd.

Eller rättare sagt, en något mer udda anställd. Uppskattad, icke desto mindre.
Återigen får man bekräftat att någon öppnar rätt dörrar åt en, och samtidigt stänger helt fel dörrar.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 02 28 || 19:29

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: