Kung Bore har återvänt…

2 kommentarer

Kung Bore har återvänt

Kung Bore har återvänt, och det med besked! Man visste om att det kunde snöa under natten, men man blev förvånad över mängden som föll medan man sov.

Visst hade man hoppats på att våren var närmare, men det är trots allt bara februari.

Ca 10 cm hade kommit, och därför fick vovvarna en ytterst kort promenad. I stället vände man hem igen, pälsade på sig, och begav sig ut med ATV’n.

Jobbet gick sakta men säkert framåt, och strax efter 06.00 var man färdig. Då fick man skynda sig att fixa frukostmackorna och packa väskan.

Sen fasade man för väglaget medan man körde till jobbet, men lyckligtvis hade vägarna plogats. Allt flöt på bra för min del i alla fall. Även om jag kom 15 minuter senare till jobbet. Det vill säga: jag var bara 30 minuter för tidig.

Jag hann inte en komma fram till jobbet innan en kollega hörde av sig och frågade var jag var. Det var omtänksamt, men också roande, då det bevisar att folk är vana med att man kommer väldigt tidigt!

I morgon är det fredag!

För en gångs skull längtar man efter fredagen! Det har varit en aktiv vecka på många sätt, och för stunden vill man bara inleda sin fredagskvällen med allt vad det innebär.

Jag siktar på att ta en rejäl sovmorgon på lördag, och under den dagen har jag för avsikt att göra minsta möjliga på alla tänkbara sätt.

Denna kväll är dock inte över än, så jag känner att det är fullt acceptabelt att tjuvstarta den kommande helgens vila. Det enda som egentligen återstår på min “att-göra-lista” är att hämta in ved. Tillräckligt mycket ved så att jag kan hålla mig varm under hela helgen. Samtidigt börjar jag undra om det inte blir så att man måste köpa mer ved innan denna säsong är över…

Personligen håller jag tummarna för att man ska slippa det. Blir det bara lite varmare ute kommer elementen att kunna hålla värmen mer än tillräckligt.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 02 08 || 20:45

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Kung Bore har återvänt…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Tack !Jag börjar att bli bättre!
  Ha en bra fredag!
  Kram!

  skåningen

  2024 02 09 || 12:02

 2. Det kom en del snö här i Stockholm, både förra natten och i natt dessutom snöade det halva dagen.
  Hoppas du får den fredag som du planerat.

  Marianne

  2024 02 09 || 16:23

Lämna en kommentar: