En känsla av trötthet…

1 kommentar

En känsla av trötthet

En känsla av trötthet har hängt med under dagen. Under eftermiddagen så tillkom även en lättare men envis huvudvärk. Det är kanske oklart varför det blev så, men jag antar att viss sömnbrist är en orsak.

En annan orsak är att denna arbetsvecka hittills varit ovanligt aktiv – om man räknar antalet steg.

Genomsnittet på veckans tre första dagar ligger på drygt 18’000 steg, vilket inte är dåligt. Kanske är det en anledning till att kroppen är ovanligt trött? Då i kombination med för lite sömn. Samtidigt är det svårt att hålla igen antalet steg på jobbet, även om man ibland behöver unna sig små pauser.

Just i natt sov jag kanske lite bättre än väntat, men jag hade absolut behövt sova lite längre. Möjligtvis kan kommande natt erbjuda tillräckligt av denna bristvara.

“Vila och återhämtning” var tidigare viktiga ledord, men dessa har verkligen fallit mellan stolarna.

Helgen kanske kan erbjuda just detta?

Att det redan är onsdag kväll är nästan chockerande. Veckan börjar alltid med en måndag, och för många är just denna dag förknippat med viss ångest. Eller i bästa fall viss motvilja.

För min del är det veckans bästa dag, även om man naturligtvis uppskattar fredagar och den lediga helgen.

I morgon är det som bekant torsdag, och sen infaller fredagen. Helgen må vara efterlängtad, även om den för egen del kan komma att innebära vissa besvärliga inslag. Mer om detta vid ett senare tillfälle.

Ingen träning för Wilja idag!

Ja, i alla fall inte över långpromenaden i morse. Jag hade gärna velat, men har helt enkelt inte orkat. Med lite tur så känner jag mig tillräckligt utvilad i morgon för att orka med en riktig långpromenad innan jobbet.

För att kunna göra detta behöver jag dock säga god natt nu. En ny dag gryr inom en väldigt snar framtid!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 02 07 || 21:07

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'En känsla av trötthet…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Hoppas du får bra sömn. Trevlig helg

    Pauline

    2024 02 09 || 20:10

Lämna en kommentar: