Ibland slipper man ploga…

Inga kommentarer

Idag slipper man ploga

Ibland slipper man ploga, och idag är en sådan dag! Det har förvisso snöat, men inte i sådan mängd att den riskerar orsaka något större problem.

Således kan jag ägna kvällen åt återhämtning och småfix.

De senaste två nätterna har det blivit väldigt bristfälligt med sömn, och totalt har man kanske sovit 8 timmar.

I söndags kunde man inte somna, och i natt vaknade man 02.00 och kunde inte somna om. Det ska nästan bli spännande att få se vad denna natt har att erbjuda. Samtidigt har man på något märkligt sätt lyckats få ihop ovanligt många steg dessa två dagar, och det känns verkligen i benen.

Sömnbrist och mycket aktivitet under dagen är inte en kombination man föredrar. Förhoppningsvis kan natten erbjuda lite bättre avkoppling på alla sätt och vis. Man behöver verkligen få sova ut nu.

I kväll sprider man värme!

Under min frånvaro hinner temperaturen inomhus sjunka ordentligt. Direkt när man kommer hem finns två viktiga saker att utföra: det första är att mata hundarna, och det andra är att tända kaminen.

Tack och lov så har man en hel del torr björkved just för detta ändamål! Det är dock tveksamt att veden kommer att räcka hela vägen till våren, men den kommer att värma gott under en tillräckligt lång tid!

Naturligtvis helt beroende på hur mycket man eldar. Men det är klart; är man borta så mycket som man är nu så hinner man helt enkelt inte elda så mycket!

Nosarbete för Wilja!

Trots att man är trött så finns det vissa uppgifter som måste utföras. Framförallt så ska Wilja få träna på nosen ytterligare, och i kväll ska jag även försöka gömma mig själv.

Jag förväntar mig inga större underverk, men jag är säker på att polletten kommer att trilla ner även på denna vackra lilla varelse.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig tisdagskväll!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 02 06 || 18:16

Lämna en kommentar: