Idag har man vilat…

1 kommentar

Idag har man vilat

Idag har man vilat och gjort minsta möjliga. Det har faktiskt varit ganska skönt att kunna lägga alla måsten åt sidan och bara njuta av lugnet. Man hade gjort upp några planer, men latmasken vann.

Kanske var det lika bra! Dock har jag i alla fall fått plockat ner den provisoriska hundgården, och stängt till ena hundluckan.

Detta är dock inte att anse som en större arbetsinsats, men det var viktigt att få bort grindarna. Nu ska bara Wilja förstå att man bara kan gå ut och in på ett enda ställe.

Förhoppningsvis går det lika snabbt som sist, men hon lär stå utanför ytterdörren med ett förvånat ansiktsuttryck mer än en gång innan polletten trillat ner ordentligt. Sötnöten…

Tacksamt nog inser hon alltid efter en stund: “Just det ja, det finns ju en till ingång!” Nu återstår det och se när man fått byggt upp de hundgårdar jag anser mig behöva, samt gjort färdigt hallen.

Jag är dessvärre totalt omotiverad att göra något, men lyckas kanske på något sätt få den motivation jag behöver förr eller senare. Vädret ser ut att bjuda både på minusgrader och snö i kommande vecka, så utomhusarbete lär det kanske inte bli tal om.

I morgon ljuder alarmet…

… först 04.00, och sen var 15:e minut tills att man vaknat till liv. Först ut är som alltid en längre vovvepromenad innan man kan börja göra sig i ordning för jobbet.

I morse blev det aldrig någon promenad med vovvarna, och i kväll blir det bara en liten kort. Wilja känns dock väldigt avkopplad idag, så jag antar att gårdagens äventyr var mer än nyttigt för henne. Man hoppas på många fler sådana tillfällen i framtiden.

Men inte mer denna helg – för nu börjar det bli hög tid att avsluta denna dag och låta kroppen ladda upp för en helt ny vecka. Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll, och en bra start på den nya veckan.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 02 04 || 19:05

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Idag har man vilat…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Ibland måste man vila och ta det lugnt!
    Ha en bra måndag!
    Kram!

    skåningen

    2024 02 05 || 10:31

Lämna en kommentar: