Man kan ju köpa…

2 kommentarer

Man kan ju köpa

Man kan ju köpa behållare för nosework – men varför göra det när man kan fixa det helt gratis. Ett par gamla urdiskade snusdosor med borrade hål i funkar precis lika bra.

Något Wilja fick testa på i kväll. Jag har använt gamla snusdosor tidigare, och nu är man igång med dessa igen. Det är onekligen en fröjd att få se henne jobba järnet i jakten på godisen.

Man bör kanske tillägga att snusdosan är diskad, samt att hon inte får leka och bita i den. Hon ska bara hitta den, och sen får hon sin belöning av mig.

Tyvärr kan man tydligen inte spela upp reels i bloggen, men jag bifogar en liten länk för de som kanske vill titta på hennes arbete. Klippet är kort, men kom gärna med synpunkter om du vill.

Snusdosor är kanske inte de vackraste av ting, men man kan i alla fall återanvända dessa mer än en gång. Just i detta kan man stolt hävda att man faktiskt återbrukar något – som i sin tur är till mer än en fördel.

Jag har en “klicker”, men det har aldrig blivit att jag faktiskt använt den. Tanken är dock att börja använda den tids nog! Tills vidare får jag använda min ljuva stämma.

Låt oss fortsätta med temat hundar…

… och närmast vad som gäller höglöp!

Höglöp är ingen lek – i alla fall inte för husse. För vovvarnas del är det garanterat en givande tid på mer än ett sätt. Visst är det kul att se vovvarna busa runt, men samtidigt måste husse hålla ständig koll. Hundarna får inte vara tillsammans utan uppsikt, och definitivt inte när husse är på jobbet.

Tacksamt nog så kan jag hålla hundarna åtskilda när jag är på jobbet, och än mer tacksam är man att denna tid inte varar så länge. Snart nog kommer vovvarna att kunna tillbringa dagarna tillsammans.

Här hittar du oss på Facebook och Instagram

Skrivet av Henrik Olsson

2024 01 22 || 20:33

2 svar to 'Man kan ju köpa…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Alla pratade hur bra det var med klicker förr, men jag lärde mej aldrig att använda den.
  Jobbigt under löptiden!

  Marianne

  2024 01 23 || 16:34

 2. så fiffigt 😀

  Pauline

  2024 01 28 || 10:27

Lämna en kommentar: