Man måste börja städa…

Inga kommentarer

Man måste börja städa

Man måste börja städa sin enkla boning för att den ska fortsätta vara någorlunda tilltalande.

Städning är inte något man prioriterar högt under arbetsveckan. Mestadels för att man oftast är trött eller har andra måsten att ta tag i. Som exempelvis att ploga.

Oftast är utebliven städning inget större problem, men då man har en löptik i huset så är det annorlunda. Tanken på att slippa det även idag är onekligen tilltalande, men samtidigt vill jag komma hem till ett någorlunda rent hem i morgon. Då är det ju fredag, och det innebär att man äntligen kan slappna av och unna sig lite extra godsaker.

Dessutom levereras den nya tvättmaskinen i morgon, och det innebär naturligtvis att den måste invigas. Några bilder på hur rörigt det är här hemma just nu tänker jag inte visa – av uppenbara skäl.

Mängden bloddroppar på golvet hade troligtvis fått en besökare att undra var liket ligger…

Ordningen är återställd!

Rastlösheten i kroppen gjorde att man inte ville vänta med städningen tills att inlägget var skrivet, så nu är det städat och golven kan torka. Man är dock medveten om att man inom kort kommer att kunna se nya bloddroppar.

Dessa är dock ingen större match för den redan blöta golvmoppen. Vad gäller just Wilja så har höglöpet inte kommit än, vilket också gjort att jag inte behövt sära på hundarna när jag jobbat.

Vi får se hur allt utvecklar sig under helgen.

Besvärande nog är det inte tal om att bygga den permanenta hundgården än på grund av tjälen, men i värsta fall får jag fixa något provisoriskt under ledigheten.

Nu, mer än någonsin längtar man efter den ljuva våren: Längre och varmare dagar – och då gärna med inslag av fågelkvitter! Tills det blir aktuellt får man glädjas åt den stundande fredagen!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram

Skrivet av Henrik Olsson

2024 01 18 || 20:36

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: