Idag – mer än någonsin

1 kommentar

Idag - mer än någonsin

Idag – mer än någonsin behöver man sin kamin!

När man vaknade i morse insåg man snabbt att temperaturen sjunkit till mer än -15°. Detta till trots pälsade man på sig, kopplade hundarna, och begav sig ut på morgonpromenaden.

Trots den bitande kylan var det en behaglig promenad. Allt var tyst och den stjärnklara himlen förhöjde bara känslan av stillhet inom en. Väl hemma så fick hundarna frukost, medan jag själv packade väskan för dagens arbetspass.

Att det skulle bli en bra dag visste jag redan, trots en huvudvärk som följt mig ända tills i kväll. Nu är den nästan som bortblåst, och man lär kunna somna gott i kväll.

Kung Bore har uppenbarligen gjort ännu ett försök att förslava oss människor under kylans obarmhärtiga makt. Således behöver man idag – mer än någonsin sin trogna kamin. Veden som klövs i helgen värmer i denna stund extra gott. I helgen som kommer lär jag behöva klyva upp resten av den hög som legat och väntat på mig sen i somras.

En ny tvättmaskin är på väg!

Man har känt sig smått panikslagen över den förra tvättmaskinens frånfälle, men idag beställdes en ny och på fredag kan man koppla in den. Alternativet att tvätta allt för hand är inte direkt ett alternativ man föredrar.

Något annat som dök upp som en udda tanke var att även börja kika runt på nya kök. Mitt nuvarande är gammalt och slitet, vilket gör att det är hög tid att byta ut allt.

Förhoppningsvis är detta en plan som kommer att bli verklighet under detta år. Eller senast nästa år. Det är ju onekligen ett stort arbete, men jag är säker på att det finns vänner som mer än gärna ställer upp på olika sätt när det väl gäller.

När jag väl bestämt mig för vilken typ av kök jag bestämt mig för så kan jag visa lite bilder på det nuvarande och på vad som komma skall.

Här hittar du oss på Facebook och Instagram

Skrivet av Henrik Olsson

2024 01 16 || 19:11

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Idag – mer än någonsin'

Subscribe to comments with RSS

  1. Skönt med kamin, idag har vi bara minus 20, igår var de minus 27 så då var de för kallt för vendela att gå ut 🙁

    Pauline

    2024 01 18 || 08:48

Lämna en kommentar: