Från oss på Hundgården…

1 kommentar

Från oss på Hundgården

Från oss på Hundgården – till er alla: God jul!

Det har blivit dags för årets julkort på vovvarna, och bättre än så här blev det inte. Av någon anledning blev Wilja inledningsvis väldigt distraherad och trodde att det var någon form av sökövning.

Efter ett tag lyckades jag få mitt efterlängtade kort. Turbo har varit med längre, så han vet att en belöning alltid väntar efter att man haft någon dum mössa på sig.

En dag kommer Wilja att förstå hur viktigt detta är för husse. Fotograferingen gick i alla fall betydligt bättre än den gjorde förra året

Varje framsteg är värdefullt, och man ser redan nu fram emot nästa års fotografering!

Dan före dopparedan!

Igår gick man och la sig förhållandevis tidigt, och tillät sig dessutom att sova ända fram tills klockan 8.00. Det kändes helt underbart att unna sig det där lite extra.

Under dagen har man inte gjort speciellt mycket bortsett från att fortsätta lata sig. Visserligen har man varit ut till förrådet två gånger för att hämta ved, men jag är tveksam att den aktiviteten ens kan ses som arbete.

Någon morgonpromenad med hundarna blev det inte heller, men innan man lägger sig i kväll ska vovvarna få ut och röra på sig. I morgon lär man förhoppningsvis vara något mer aktiv.

Huset behöver bland annat städas ordentligt, och utöver detta finns det mängder av saker att fixa. Vädret ser inte ut att bli direkt fördelaktigt för utomhusarbete, men jag ska verkligen försöka få lite gjort även där. Enligt prognosen kommer det antingen att snöa eller regna, vilket garanterat kommer att ge en ganska grådaskig julafton.

Med andra ord en traditionell julafton á la västkusten – tråkigt nog.

Oavsett väder och vind; från oss på Hundgården till er alla: God jul!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram

Skrivet av Henrik Olsson

2023 12 23 || 20:51

1 svar to 'Från oss på Hundgården…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Så söt bild på dem! God fortsättning 🙂

    Pauline

    2023 12 26 || 20:56

Lämna en kommentar: