Man kunde tjuvstarta julledigheten….

2 kommentarer

Man kunde tjuvstarta julledigheten

Man kunde tjuvstarta julledigheten med att stämpla ut knappt två timmar tidigare. Med mig hem hade jag en tidig julklapp till båda fyrfotingarna.

När jag köpte min kebabtallrik så köpte jag också en liten låda med extra kött till vovvarna.

Gissa om de blev glada över detta. Under de 5 sekunder det tog att sluka allt. Tanken var att jag skulle få äta min mat i fred, men så blev det inte. Detta är dock inget man kan vara direkt förvånad över.

När hundarnas mat är slut innebär det i princip att ingen har fått någon mat alls. På väldigt, väldigt länge. I alla fall om man ska tro blickarna man själv får när man försöker njuta av sin något enkla, men ack så välförtjänad, måltid.

Oavsett så har detta varit en trevlig fredagsafton så långt. Det känns i kroppen att man behöver lite extra vila, och nu kommer man äntligen att få just detta!

Några lediga dagar!

Man kunde tjuvstarta julledigheten lite tidigare, och det var naturligtvis extra uppskattat. Klockan har inte hunnit bli så mycket än, men trots detta börjar jag känna mig rejält trött. En god natts sömn är nog allt som krävs för att man återigen ska vara tillbaka i sitt rätta element.

Om vädret tillåter tänker jag i morgon ägna mig åt lite utomhusarbete. Detta innefattar dessvärre inte något bygge av hundgårdar då både snön och kylan har återvänt. Men det finns alltid andra saker att göra. Exempelvis har jag en stor hög med ris som skulle behöva eldas upp…

Vädret ute är mer än vackert, men man önskade att man slapp den mer än iskalla vinden…

Vi på Hundgården hoppas att ni alla få en riktigt trevlig och avkopplande fredag. Ska ni ut och resa så hoppas jag att ni alla kör försiktigt!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram

Skrivet av Henrik Olsson

2023 12 22 || 19:00

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Man kunde tjuvstarta julledigheten….'

Subscribe to comments with RSS

 1. Duktiga hundar som sitter och väntar på -Varsågod!
  Du bor fint där i skogen.
  önskar en god jul till er alla på hundgården!

  Marianne

  2023 12 23 || 11:25

 2. Ha en bra helg!
  Kram!

  Yvonne

  2023 12 23 || 12:45

Lämna en kommentar: