Extra tillskott i kassan…

2 kommentarer

Extra tillskott i kassan

Ett extra tillskott i kassan är aldrig fel, speciellt inte i jultider!

Idag när jag loggade in på banken såg jag att en ovanligt hög summa hade letat sig in där. Vid första anblick hade det kunnat vara min lön som kommit ett par dagar för tidigt.

När man kikade närmare på allt så verkade summan lite högre än min lönespecifikation. Meddelandet angående detta gjorde att man insåg att någon annans lön hamnat på mitt konto.

Ett företag jag tidigare jobbat för vid något enstaka tillfälle, hade förväxlat mig med någon annan som bar samma vackra för- och efternamn.

Ganska snabbt fick jag tag på någon och kunde berätta att ett misstag skett. Därefter kontaktade jag min bank för att se hur man snabbast och smidigast löser detta. Dessvärre verkade det inte så enkelt att lösa hela situationen.

Företaget i sig kommer förhoppningsvis att göra en ny löneutbetalning till personen så att lönen kommer innan helgen, medan jag inväntar information från företaget rörande min återbetalning.

Vanligtvis ska man naturligtvis vara försiktiga med sånt här, men i detta känner jag mig trygg. Företaget är ett bevakningsbolag, men alla kan vi göra fel! Jag lider verkligen med den som väntar på dessa pengar, och jag hoppas att allt kan lösas under morgondagen!

Min lön kommer på fredag!

Ja, och den är både efterlängtad och välförtjänt. Något annat som är både efterlängtat och välförtjänt är lite långledigt! Man kan om ett par dagar se fram emot fyra underbara dagars ledigt.

Dessa ska man försöka ta vara på efter bästa förmåga. Hundgårdarna ska fortsätta planeras, men är vädret dåligt får man nog försöka göra färdigt hallen.

Inomhustjänst är inte alltid något negativt! Det vore onekligen skönt att få färdigt hallen så att man kan gå vidare med saker och ting på riktigt!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram

Skrivet av Henrik Olsson

2023 12 20 || 20:16

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Extra tillskott i kassan…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Det var ju bra att du var uppmärksam. Jag tycker också synd om den som nu får vänta extra på sin lön, hoppas det löser sej för honom innan julhelgen.
  Jag läste för flera år sedan, om någon som blivit glad över lite extra pengar och handlat upp de, sen kom återbetlingskravet och då var det nog inte så glada miner längre.

  Marianne

  2023 12 22 || 16:03

 2. Nämen oj då

  Pauline

  2023 12 23 || 20:26

Lämna en kommentar: