Det är inte alltid lätt…

Inga kommentarer

Det är inte alltid lätt

Det är inte alltid lätt att förstå syftet med saker och ting… Årets julbild inkluderade dessvärre enbart Turbo, då Wilja inte kunde förstå syftet med tomteluvan.

… och därför skulle både tomteluvorna dö…

Turbo, å andra sidan, tog det med ro då han varit med förr på dessa tokigheter. Han vet så väl att en kort stunds märkligt poserande resulterar i en välförtjänt godisbit.

I'm a good boy!

Något i hans blick säger också “jag en en duktig pojke“, och det är han verkligen!

Jag hoppas dock på att man nästa år kommer att kunna se en lika fin bild på Wilja! Vi har trots allt ett helt år på oss att träna inför detta!

Ja, det är inte alltid lätt att vara hund…

I vanlig ordning så blir det inte något direkt julfirande för egen del, men det är helt ok. Jag kommer i stället att tillbringa julhelgen på bästa sätt: I uniform och i ordningens tjänst!

Under fredagen, lördagen och söndagen kommer man att få möta hundratals människor som vill tillbringa julhelgen på bästa sätt. Naturligtvis ser man fram emot detta, och hoppas även på många givande samtal.

Vem vet, kanske kommer man att få möjligt att göra något extra betydelsefullt för någon annan.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig julhelg!

De senaste dagarnas töväder har tyvärr helt förintat förhoppningen om en vit jul, i alla fall i mina krokar.

Jag hoppas dock att alla ni som firar jul kan hitta den där mysiga och hemtrevliga känslan, bland släkt och vänner. Där doften från julmaten på ett magiskt sätt förstärks av hela stämningen.

För er som är lediga hoppas jag att kommande dagar ger tillräckligt med vila, trots att det kanske är mycket att stå i.

Avslutningsvis bjuder jag på ett underbart julevangelium, där barn förklarar hur det gick till den där dagen för lite drygt 2000 år sedan…

Om du inte kan se klippet ovan, hittar du länken här!

Skrivet av Henrik Olsson

2022 12 23 || 16:39

Lämna en kommentar: