Köpa sin egen julklapp…

1 kommentar

Köpa sin egen julklapp

Ibland får man köpa sin egen julklapp. Även om det är ok så hade jag kanske inte riktigt räknat med att behöva köpa en ny hydroforpump.

Men sånt får man räkna med ibland.

Det var i natt man upptäckte att det inte fanns något vatten i kranen, och detta är naturligtvis ett problem. Lyckligtvis såg man att Jula skulle ha öppet idag, och efter två koppar kaffe begav man sig söderut.

Av någon anledning hade den gamla pumpen hoppat igång igen under förmiddagen, men det förändrade inte min inköpslista. Däremot kommer jag kanske inte att koppla bort dem gamla, men nu finns i alla fall en ny i huset.

Detta skapar naturligtvis en känsla av lättnad. När den gamla pumpen går sönder så kan jag förhållandevis snabbt och enkelt byta den.

Visst är det märkligt att saker gärna börjar krångla kring helger och liknande..?

För att bättre trygga den enkla vattenförsörjning som krävs här hemma har jag köpt en större och kraftigare pump. Det kan tyckas vara onödigt, men då får man förhoppningsvis lite bättre tryck i kranen.

Man kan alltid trösta sig med att man i år får en stort, hårt, tungt och dyrt paket! Det är ok att köpa sin egen julklapp, även om jag helt ärligt hade föredragit en ny cykel…

Vissa omständigheter i livet kan man dock inte påverka, så det är bara att gilla läget och göra det bästa av situationen.

Aktiviteter på julaftonen:

Medan andra säkerligen får lägga tid på att leta efter mandeln i gröten, så kan jag lägga tid på annat. Exempelvis städa huse, hämta ved, rasta vovvarna, och njuta av ledigheten. Besvärande nog har det börjar regna lite, så man får nog vänta med att utföra något direkt jobb utomhus.

Om inte regnet övergår i snö, vill säga.

God jul från oss på Hundgården!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram

Skrivet av Henrik Olsson

2023 12 24 || 13:40

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Köpa sin egen julklapp…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Det är helt ok att köpa sina egna julklappar så får man det man önskar sej, nu fick du ju förstås ingen cykel i år, men det du fick var inte så tokigt det heller 😉
    ha en fin fortsättning på helgen!

    Marianne

    2023 12 26 || 10:09

Lämna en kommentar: