Vintern har tillfälligt återvänt…

1 kommentar

Vintern har tillfälligt återvänt

Vintern har tillfälligt återvänt – till Wiljas stora glädje! För egen del så innebar det en snabb kopp kaffe innan man fick pälsa på sig och gå ut.

Plogning stod lite på schemat. Det milda vädret gör att mycket lär hinna smälta under dagen, för att senare frysa till under natten. Så kan vi inte ha det!

Lyckligtvis stod lösningen på detta och väntade i förrådet. Drygt 1 timme senare var vägen och gårdsplanen plogad.

Till min stora glädje både startade den och gick perfekt under hela tiden! Det känns naturligtvis väldigt bra med tanke på allt krångel man fått uppleva tidigare.

När man höll på att ploga gårdsplanen satt Wilja utmed stängslet och visade tydligt sitt missnöje över att hon inte fick vara tillräckligt nära husse under arbetet… Hon verkar dock ha förlåtit mig i samma stund som jag öppnade grinden.

Hon är ju trots allt husses hund!

Långledigheten går mot sitt slut!

Ja, idag är sista dagen på min långledighet, och man känner sig både nöjd och utvilad. Bara en sån sak att man får uppleva dagsljus under flera timmar varje dag är naturligtvis uppskattat.

Att sen kunna sova lite längre på dagarna är knappast något att beklaga sig över.

Inte heller är man ledsen över att man i morgon måste gå upp tidigt igen och bege sig till jobbet. Framför en ligger en kort arbetsvecka, och sen är man ledig ytterligare tre dagar.

Sen kan man i sin helhet lägga 2023 bakom sig, och skriva 2024 i sina noteringar. Ett nytt år är alltid lika välkommet som ett oskrivet blad. Och det bladet ska man verkligen skriva på!

Hur går det med vattenpumpen?

Förvånansvärt bra, och den verkar ha fungerat bra sen jag köpte en ny på julaftonen. Förr eller senare kommer jag dock att få användning för den nya!

Vi på Hundgården hoppas att ni alla haft en riktigt trevlig julhelg!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram

Skrivet av Henrik Olsson

2023 12 26 || 12:15

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Vintern har tillfälligt återvänt…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Så bra att maskinen startade och gjorde det den skulle, men det känns så onödigt med detta fram-och-tillbaka väder, snö-tö-snö-tö

    Marianne

    2023 12 27 || 12:27

Lämna en kommentar: