Ibland överraskar man sig själv…

Inga kommentarer

Ibland överraskar man sig själv

Ibland överraskar man sig själv, och just idag var en sån dag!

Av olika anledningar råkade man somna först kring midnatt, och tog sovmorgon till 04.30. Hundarna fick tyvärr en ganska kort promenad i morse, innan det var dags för mig att packa väskan.

Tanken var nämligen att man skulle cykla till jobbet – och det gjorde man! Även om man i ärlighetens namn helst av allt tagit bilen och tillåtit sig själv att vara bekväm.

Det var bara ett par grader varmt ute, och jag hade vida missbedömt min förmåga att stå emot kyla under träningen. Min luvtröja var uppenbarligen inte varm nog för ett sådant väder, vilket märktes väl när jag kom fram.

Armarna var iskalla, och det tog ett tag innan kroppen värmt upp sig.

Hemresan bjöd tyvärr inte på mer värme, men här finns i alla fall en sprakande kamin och mängder av ljus. För att gardera sig satte man sig även framför kaminen med en varm kopp kaffe.

Fortsatta cykelturer till jobbet kommer att kräva ett underställ för att slippa bli allt för nerkyld. Speciellt när man har lite längre till jobbet nuförtiden!

Sängen lockar!

Det blev tyvärr inte så många timmars sömn i natt, men jag siktar på att få sova ordentligt om några timmar. Jag siktar på att komma i säng strax efter 20.00, och för att det ska vara möjligt behöver jag verkligen sätta igång här hemma.

Jag har lite att fixa med, bland annat behöver jag tydligen dammsuga idag igen. Sen ska jag försöka avsluta den bok jag håller på med, så att jag kan påbörja på den jag köpte för ett tag sedan.

Eftersom jag kör bil i morgon så kan jag tillåta mig själv att sova ända till 05.00 vilket man skulle kunna kalla för sovmorgon. Vissa skulle kanske inte hålla med mig i detta, men det är ok att leva olika liv!

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 11 13 || 18:22

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: