Nu får man vänta…

2 kommentarer

Nu får man vänta ett tag

Nu får man vänta ett tag!

Idag kom det hit en skadedjurstekniker från Länsförsäkringar av goda skäl. Den oinredda källaren har fått några oönskade husockupanter, och fällor har satts ut.

Till antalet är dessa troligtvis ganska få, men ingen vill ha råttor i sitt hus. Eller under det. I morgon när man kommer hem från jobbet så får man kolla dessa fällor, som förhoppningsvis har fångat något.

Efter att detta blivit gjort hade man lite mer av eftermiddagen kvar, och därför så passade jag på att åka tillbaka till jobbet. På fritiden. Med Wilja.

Det var verkligen hög tid att hon fick komma ut och se annat än närområdet. Hon skötte sig väl, men var nästan ovanligt försiktig. Antar att den nya miljön och alla människor orsakade detta.

Fast jag föredrog nästan den reaktionen… Tänk om hon varit sån när man kommit hem från jobbet.

Idag flyger hon nästan på mig och ska försöka få kompensation för varje sekund man varit borta. Vilket är svårt om man ska hinna med Turbo och allt annat.

En positiv sak med vår lilla utflykt var att hon fick lugna ner sig. När teknikern kom hit så fick hundarna vara kvar i hundgården medan vi gick ner och kollade källaren.

Wiljas missnöje hördes tydligt, och hennes stressnivå sköt i höjden. Det tog ett tag innan hon lugnade ner sig, men

Wilja är utan tvekan unik på många sätt, men det är också det som gör henne så värdefull. Hon är utan tvekan husses hund!

Det blev tyvärr aldrig några bilder från dagens utflykt, men det blir fler tillfällen!

Kvällsaktiviteter – inomhus!

Den obarmhärtigt kalla vinden har fått mig att stanna inomhus, och i kväll kan man påbörja sin nya bok! Det i sig kommer onekligen att bli ett fantastiskt äventyr!

I alla fall om man är tvåbent! För Wiljas del har det blivit en del sökövningar, och i vanlig ordning har hon vetat precis vad hon ska leta efter – och hon ger sig inte förrän hon har lyckats!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 11 14 || 20:28

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Nu får man vänta…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Är det råttor eller möss? Många säger råttor om allt och de vill man ju verkligen inte ha i sin närhet, det sägs att ser man en så finns det 1000 till i närheten, om det stämmer eller inte vet jag inte men jag ryser.
  Lycka till med fällorna!

  Marianne

  2023 11 15 || 11:24

 2. du får skaffa katt 😀

  så söt bild!

  Pauline

  2023 11 19 || 13:29

Lämna en kommentar: