In i fablernas värld

1 kommentar

In i fablernas värld

Det är snart dags att bege sig in i fablernas värld! Igår kom boken jag beställde, och jag är bokstavligt talat eld och lågor inför att få börja läsa!

En perfekt möjlighet för de dagar som innebär höstrusk på hög nivå!

Men innan jag börjar måste jag bara läsa ut boken som ligger på mitt skrivbord. Det går tyvärr ganska långsamt, trots att det faller perfekt inom just mina intressen: tro och miljö. Men jag försöker i alla fall läsa lite varje dag.

Efter den lär man utan tvekan kunna sjunka ner i soffan och bara njuta medan berättelsen blir levande!
Helst av allt i skenet från ett fladdrande stearinljus.

Boken jag läste tidigare i år var verkligen underbar – The Green Mile, men nu är det dags att läsa en helt annan berättelse. Återigen är det dock en film jag sett, men det är för så många år sedan att jag inte längre kommer ihåg handlingen.

Ingen cykeltur idag!

Man stod i valet och kvalet i morse, men efter att man fått smaka på regnet under hundarnas morgonpromenad så valde jag att ta bilen till jobbet. Vinden var inte heller något jag kände för att möta.
I morgon ska det bli ännu värre väder, och således kör man bil även då. Men då detta är bestämt innebär det att jag också kan unna mig en sovmorgon ända fram till klockan 05.00! Onekligen är detta något som kommer att göra gott för både kropp och själ!

Den långa sträckan till jobbet gör att man behöver få tillräckligt med tid att vänja kroppen. Redan nu känner jag dock förbättringar på många plan, och hoppas att nästa veckas “väderleksprognos” erbjuder många tillfällen att cykla.

Vädret är onekligen stadigt nu, och väderleksprognoserna ändras med väldigt kort varsel. Eller så förblir dessa desamma, medan väderleken ändras i en handvändning. Det är onekligen svårt att planera för cykelturer dessa dagar, men man kan åtminstone njuta av det faktum att man har tillräckligt med material för att bege sig in i fablernas värld.

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 10 12 || 20:09

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'In i fablernas värld'

Subscribe to comments with RSS

  1. Lycka till med läsningen!
    Ha en bra kväll!
    Kram!

    skåningen

    2023 10 13 || 17:16

Lämna en kommentar: