Idag är en speciell dag…

4 kommentarer

Idag är en speciell dag

Idag är en speciell dag för den skrockfulle. Fredagen den 13:e är enligt skrock och folktro en otursdag, men det är inget jag kan hålla med om.

Oavsett så kommer denna kväll, och helgen i helhet, bestå av filmmys och en värmande kamin. Vädret utanför bjuder på kalla vindar och regn – och värre ska det enligt prognosen bli i helgen.

Stormstyrkor och regn är att vänta!

På grund av detta har man av förklarliga skäl pausat alla former av utomhusprojekt, men det betyder kanske inte att man är helt ledig ändå…

Jag har trots allt en hall att renovera färdigt. Så man lär hålla sig i närheten av den under större delen av helgen, men det ska ändå bli ganska avkopplande.

Under alldeles för lång tid har man stört sig på den byggröra som nästan blivit vardag. Målet är att åtminstone få målat väggarna under dessa dagar. Golvet kommer jag att köpa först när lönen ramlat in på kontot.

Jag ser onekligen fram emot möjligheten att få kliva in i en hall som visar på en ordning, i stället för oordning. Naturligtvis hoppas man på att kunna visa några bilder på mina eventuella framsteg i helgen.

I kväll blir det film!

Närmare bestämt: Rysare! Trots det faktum att man anser att rysare idag är ganska tama i jämförelse med äldre filmer. Än idag minns jag en scen ur en gammal skräckfilm, men tyvärr vet jag inte vad det hette. Jag minns bara svartvita nyanser och en kvinna i vitt som vickade på sitt huvud i sidled. I ett växthus..?

Sådana intryck gör knappast dagens filmer. Jag minns inte hur gammal jag var när jag såg denna film, men jag är rätt säker på att jag inte nått tvåsiffrigt.

Netflix har ett begränsat utbud av denna kategori, men man får ändå ge det ett försök!

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig helg!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 10 13 || 18:53

Publicerat i Baronen - In Real Life

4 svar to 'Idag är en speciell dag…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Ha en trevlig helg!

  Yasmine

  2023 10 13 || 22:47

 2. Jag är inte skrockfull!
  All frukt är nyttigt!
  Kram!

  skåningen

  2023 10 14 || 10:54

 3. Jag tänker alltid på filmen som heter Fredagen den trettonde! Min son älskar skräckfilmer och har de flesta i sin hylla.

  Marianne

  2023 10 14 || 12:18

 4. mysigt det lät med filmkväll och kamin 🙂

  Pauline

  2023 10 15 || 13:21

Lämna en kommentar: