Här i hemmets lugna vrå..

1 kommentar

Här i hemmets lugna vrå

Här i hemmets lugna vrå märker man lite av stormen som råder utanför. Kaminen har varit tänd under större delen av dagen, och en behaglig värme har spritt sig genom huset.

I detta nu är man mer än nöjd med tillvaron.

Turbo och Wilja fick en något kortare promenad i kväll, då det är lite riskfyllt att gå i skogen när det blåser så här mycket. En kort promenad är nog inte lika mycket värt som att ha husse hemma på kvällarna!

Hallen är oförändrad!

Tanken var ju att man skulle börja fixa i hallen, men med facit i hand har man inte gjort ett dyft idag. Jag vaknade tidigt och bestämde mig för att först bege mig ut på en liten cykeltur in till stan, och därefter kom man ner ordentligt i varv.

Så pass att man började dammsuga först under kvällen; men bättre sent än aldrig! Vad gäller hallen blir det kanske inte så mycket gjort trots allt i helgen, men det är ju alltid en dag i morgon.

För mig vore det helt klart en dröm att få färdigt renoveringen i hallen, så att man kan återställa ordningen. Något jag däremot borde göra först är att gå igenom garderoben. Där hänger bland annat uniformen. Det är nog dags för mig att gå igenom allt och se vad som ska sparas.

Garderoben har jag sen tänkt att konvertera till ett förråd för verktyg och annat. Det som idag finns ute i förrådet skulle, av rosten att döma, trivas bättre inomhus.

I ärlighetens namn har jag mycket lite användning för en garderob. Den har idag mest blivit en uppsamlingsplats för sånt man inte behöver, och så man man inte ha det!

Jag tror att detta kan vara en bra början på projektet, för då försvinner en hel del saker från hallen. Det finns ju alltid något att göra här i hemmets lugna vrå!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 10 14 || 20:31

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Här i hemmets lugna vrå..'

Subscribe to comments with RSS

  1. Kaminer sprider så skön värme, elementens värme är inte alls lika skön.
    Det brukar samla sej saker i garderober när man städar, åtminstone hos de karlar jag känner 😉

    Marianne

    2023 10 15 || 13:53

Lämna en kommentar: