Idag fick man jobba lite…

1 kommentar

Idag fick man jobba lite

Idag fick man jobba lite, och bland annat så blev gårdsplanen sladdad. Nu ser den återigen mindre igenväxt ut och man tackar Wilja för att hon varit närvarande under hela tiden.

Ibland, besvärande nära vägskrapan…

Utöver denna insats så började man städa ur garderoben igår kväll, och det visade sig att det fanns för lite kläder för att rättfärdiga en hel garderob. Min tanke att omvandla den till ett verktygsförråd är kanske inte så långsökt ändå.

Frågan är bara var garderoben i så fall ska stå i fortsättningen. Den får tyvärr inte plats under trappan. Alternativet är att helt kassera garderoben, och i stället hänga upp hyllor under trappan – där man tidigare hade verktygen.

Jag kan inte helt avfärda den tanken heller.

Man skulle gärna vilja hävda att insatserna här hemma gjort att oredan blivit bättre, men det har visat sig att det snarare blivit än mer rörigt. Låt oss hoppas att detta är ett snabbt övergående problem.

För stunden tycks man vara och rota lite överallt, och därför låter också resultaten vänta på sig. Förr eller senare lär man dock få se ett färdigt resultat!

Helgen går mot sitt slut…

… och snart har man 5 nya arbetsdagar framför sig. Av väderleksprognosen att döma kommer man att kunna cykla flera dagar nästa vecka, och man hoppas att det kan bli så.

Jag siktar naturligtvis på att inleda den nya arbetsveckan precis så! Förra veckan blev inte alls som planerad tack vare vädret, men det ligger nu bakom en. I stället kan man se fram emot nya härliga möjligheter att kunna ta cykeln i stället för bilen!

Jag kommer att fortsätta stöka runt lite här hemma i kväll, men är tveksam till att det blir en speciellt sen kväll för min del. Klockan ringer redan 04.00 i morgon.

Vi på Hundgården önskar er alla ett härligt avslut på veckan, och en fin start på den nya!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 10 15 || 17:56

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Idag fick man jobba lite…'

Subscribe to comments with RSS

  1. härligt, du ser ut att ha bra arbetssällskap 🙂

    Pauline

    2023 10 18 || 09:52

Lämna en kommentar: