Jag är lite tystare…

2 kommentarer

Jag är lite tystare

Jag är lite tystare, men jag finns fortfarande kvar. Tiden har inte räckt till när det gäller saker man vill. Man har i stället fått prioritera diverse måsten.

Träning förblir dock ett måste. Om än i något mindre mängd.

Idag har man varit ledig och har kunna njuta till fullo av att först sova så länge man ville. Sen en kopp kaffe innan man trampade in till stan i solskenet.

Ja, man får ju passa på, för just solsken har man inte blivit bortskämd med den senaste tiden. Har man ens fått uppleva en regnigare sommar??

Tveksamt.

Men nu hoppas man innerligt att augusti blir den månad som bjuder på både sol och lite värme. Dagens solsken motiverade dock en att ta hand som tvätten, och då man kunde hänga den utomhus torkade allt snabbt.

Alltid ett gott tecken.

I morgon är man tillbaka på jobbet, och jobbar sen både fredag och lördag. Därefter får man 3 dagars sammanhängande ledighet – och den är verkligen efterlängtad.

Ursprungligen hade jag planer för dessa dagar, men har av olika anledningar fått ändra på dessa.
Så jag blir helt enkelt hemma – eller bortrest. Man får se vilket det blir.

Jag hoppas dock att mina lediga dagar åtminstone kommer att erbjuda lite uppehåll. Kanske till och med lite solsken då och då, bara för att underlätta tillvaron.

Ett litet boktips!

Under mina engelskastudier i våras så valde jag att läsa “The Green Mile”, och nu har jag läst ut den. Det har tyvärr tagit lite längre tid än vanligt, men jag hann läsa drygt hälften under skoltiden, och sen stannade allt av.

Jag kan dock varmt rekommendera den. Jag har sett filmen med Tom Hanks, och av den anledningen så ser man honom när man läste boken. Ett mindre problem dock, men önskar att jag hade läst boken först.

Den är gripande på många sätt, och vacker – mitt i all den tragedi som sker. De flesta av er har kanske också sett filmen, men läs gärna boken ändå.

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 08 02 || 23:38

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Jag är lite tystare…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Filmen går lite då och då på TV, jag har sett den flera gånger, läser gör jag helst inte, men den kanske finns på ljudbok?!

    Marianne

    2023 08 03 || 08:36

  2. nej senaste tiden har det varit mycket regn, men under min semester var det jättefint väder här

    Pauline

    2023 08 04 || 18:38

Lämna en kommentar: