Att bringa ordning i kaos…

3 kommentarer

Att bringa ordning i kaos

Att bringa ordning i kaos är lite av min uppgift. Här hemma är det dock en ständig kamp mot kaoset på daglig basis, men för stunden står man som vinnare.

Ett litet tag till i alla fall.

Redan i morgon lär hårbollarna visa sig både här och där, men det får man ta då. Det var kanske lite onödigt att dammsuga innan jobbet, men samtidigt kommer man hem till ett välstädat hus i natt.

Bortsett från att Wilja inte hittar på några hyss under min frånvaro. Man brukar se spåren av det redan när man kommer innanför ytterdörren, men då är det redan försent.

Således får man återigen bringa ordning i kaoset här hemma. Man håller sig i alla fall sysselsatt på ett sätt, och det kan väl komma något gott ur det.

Jobb i kväll!

Ja, det är snart hög tid att bege sig till jobbet, och idag tror jag att man får välja bilen som transportmedel. Natten som gick erbjöd tyvärr inte mycket sömn, och man känner sig inte helt oväntat sliten.

Denna gång kan man tyvärr inte skylla på vädret, utan enbart på sig själv. Det tycks som att sömnbrist varit ett återkommande problem den senaste tiden, och det börjar bli lite besvärande.

Tre arbetspass väntar, och sen kan man se fram emot tre lediga dagar. Välbehövliga dagar, bör tilläggas. Förhoppningsvis kommer denna tid att erbjuda tillräckligt med återhämtning.

Sen har man en veckas arbete till innan saker och ting återgår till det någorlunda normala. Man önskar att det kommer att påverka sömnen positivt, och att man kan bringa ordning även i detta kaos.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig torsdagskväll! Hoppas att den erbjuder annat än regn och grådask, för vi behöver verkligen få lite sol nu!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 08 03 || 14:55

Publicerat i Baronen - In Real Life

3 svar to 'Att bringa ordning i kaos…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Vi har regn här också och det verkar som att det har tänkt att stanna..
  Hoppas att det blir ordning på sömnen för dig, för det är verkligen svårt att hitta energi till någonting över huvud taget när man inte får den sömn man behöver. Hoppas du får en fin torsdag! Kram 🤗

  Heléna

  2023 08 03 || 15:41

 2. Hundar kan konsten att ge en arbete, men det är ett kärt arbete åtminstone inte jag tröttnar på i första taget.

  Marianne

  2023 08 06 || 12:35

 3. hoppas det gick bra på jobbet och att hemmet var fortsatt städat när du kom hem hehe

  Pauline

  2023 08 08 || 17:47

Lämna en kommentar: