Man fortsätter jobba…

1 kommentar

Man fortsätter jobba

Man fortsätter jobba, men byter arbetskläder från uniform till shorts och t-shirt.

Under fredagen och lördagen stod man till ordningsmaktens förfogande på Strandbaden. I kväll och några dagar till jobbar man i disken på samma ställe.

Sen får man vara ledig en dag igen!

Det har blivit mycket jobb den senaste tiden, men det värsta är över. Om bara en vecka kan man se fram emot tre lediga dagar – sammanhängande.

Samtidigt som man ser fram emot detta, så blir också inkomsten gradvis mindre. Förhoppningsvis hittar man lite mer jobb att utföra tills dess. Någon form av extraknäck vore inte fel att hitta inom ett par månader eller så.

I detta får man nog vara beredd på att vara lite uppfinningsrik också!

Minskade utgifter kommer naturligtvis att underlätta situationen! Att man slutat snusa har ju minskat mina utgifter till viss del, men man kan naturligtvis göra mer för att underlätta ekonomin i framtiden. I detta tror jag att cykeln kommer att vara en viktig del på mer än ett sätt.

Glada Bäverns Hundpensionat!

Det har ju varit många turer kring just denna verksamhet, men tyvärr ser det ut som att den aldrig kommer att återfå sin forna glans. Av flera olika anledningar.

Mestadels har motivationen minskat, men också platserna. Nog för att jag har älskat förtroendet att få ta hand om andras hundar så finns det ingen lönsamhet i detta.

Då och då lär man få se vovvar hälsa på, och främst från en gammal vän som inte vill lämna sina hundar någon annanstans. Det är ju ett förtroende man inte ska ringakta.

Glada Bäverns Hundpensionat

Och eftersom dessa två är söta som socker så ordnar man naturligtvis alltid plats åt dessa! Faktum är att dessa båda väntas komma på besök om några veckor, så det är alltid något att se fram emot!

Men innan dess kan man se fram emot ännu ett arbetspass på Strandbaden.
Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt härlig söndag!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 07 30 || 13:32

1 svar to 'Man fortsätter jobba…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Ja vilka söta fyrbeningar, klart att du gör plats och tar emot de 🙂

    Marianne

    2023 07 31 || 13:51

Lämna en kommentar: