Idag började man lägga golvet…

2 kommentarer

Idag började man lägga golvet

Idag började man lägga golvet, och resultatet ser ut att bli bra. I alla fall så långt!

Inte helt oväntat har Wilja varit allestädes närvarande under hela arbetet. Fast hon hade uppenbarligen helst av allt önskat att jag kastat bollen lite oftare…

Nyansen på golvet passar verkligen till de gamla tidningarna som pryder ena väggen. De vita väggarna lär dock bli något skitiga med tiden, men jag känner inte att det är ett större problem.

I alla fall inte än. Men hundar lämnar snabbt sina små avtryck på väggar de ligger mot…

Av någon anledning la jag bara halva golvet i hallen, men tillräckligt för att kunna se lite var och hur grinden ska kunna monteras. Med facit i hand önskar jag att man köpt listerna innan så att man kunnat få den delen färdig.

Men det är verkligen lätt att vara efterklok!

Redan nu får man dock en känsla av en betydligt mer välkomnande hall än tidigare. Till allt detta börjar man även märka att ordningen infinner sig.

Garderoben som stått mitt i vägen i hallen har äntligen kunnat ställas på plats.

Idag började man lägga golvet, och inledningsvis trodde jag att helgen skulle inneburit större framsteg rörande renoveringen. Tyvärr blev det inte så, men man kan ändå vara nöjd.

Att komma igång är ju trots allt det viktigaste!

Helgen är snart slut!

Efter att man kommit hem från jobbet i fredags har verkligen tiden gått fort! Utöver mitt byggprojekt är jag nöjd över att man tagit sig ut på två cykelturer i helgen. Förhoppningsvis finns det tillräckligt med energi i kroppen när man vaknar i morgon, för då siktar jag på att cykla till jobbet.

Måtte inte latmasken yttra sig innan man sätter sig på sadeln.

Det har trots allt blivit alldeles för mycket bilåkande och för lite cyklande denna månad. Det är tveksamt att man hinner ta igen förlorad träning, men varje cykeltur är bra!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 11 12 || 19:06

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Idag började man lägga golvet…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Snyggt!
  Kramar behöver vi alltid!
  Ha en bra måndag!
  Kram!

  skåningen

  2023 11 13 || 11:02

 2. Den färgen på golvet är verkligen riktigt snygg, den hade jag som önskemål då det renoverades på gården, men så blev det inte.
  Den färgen på väggarna är väl tvättbar?
  önskar dej en fin start på veckan!

  Marianne

  2023 11 13 || 13:04

Lämna en kommentar: