Knockad av John Blund

3 kommentarer

Knockad av John Blund

Man blev uppenbart knockad av John Blund i natt! Strax efter 02.00 kröp man efter bästa förmåga ner under det täcke som Turbo redan låg på. Efter lite slötittande på diverse klipp så somnade man.

Jag vaknade till vid 11-tiden, men somnade om. Det var först vid 13.00 väcktes man ur ett närmast medvetslöst tillstånd, måttligt sömndrucken bör tilläggas.

Efter en kopp kaffe började kroppen vakna till och man kunde inleda dagen betydligt senare än vanligt.

Det är ovanligt att man sover så länge, men jag gissar på att kroppen behövde några extra timmars sömn. Därmed kommer man förhoppningsvis att vara pigg och aktiv ända fram tills att man kryper till kojs i natt.

Man har några timmar kvar i hemmets lugna vrå innan man trampar i väg till jobbet. Den tiden är tänkt att ägnas åt lite läsning, och pälsvård för hundarna.

Då huset storstädades i går så finns ingen anledning att dammsuga idag, vilket är uppskattat. Gräsmattorna skulle snart behöva klippas, men det kan också vänta tills nästa vecka.

Vädret kommer att bli lite mindre gynnsamt i slutet av helgen och under början av nästa vecka, och då lär nog gräset växa snabbare. Det är kanske onödigt att klippa gräsmattorna innan regnet.

Träningen under april månad:

Hittills har denna månad varit väldigt aktiv i jämförelse med årets första tre månader. Vädret har haft en avgörande roll i detta, men också det faktum att man jobbat mer och därmed fått anledning att cykla mer.

Idag fick jag även schemat för maj månad, så man kan redan nu se fram emot mer träning även under nästa månad. Bättre än så kan det knappast bli!

Allt jag behöver göra nu är att hitta en bra rutin så att hundarna får sina långpromenader igen. När man väl kommer hem på natten är man nästan alltid för trött för att orka med en längre promenad.

Förhoppningsvis kommer man på en bra rutin även för detta!

Vi finns på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 04 20 || 15:16

3 svar to 'Knockad av John Blund'

Subscribe to comments with RSS

 1. Ha en bra kväll!
  Kram!

  skåningen

  2023 04 20 || 20:31

 2. Ha en bra dag!
  Kram!

  skåningen

  2023 04 21 || 10:05

 3. Uppenbarligen hade du en hel del sömn att ta igen!
  Det är alltid skönt att ha lite framförhållning när det gäller jobbet.

  Marianne

  2023 04 21 || 16:33

Lämna en kommentar: